comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 8 Şubat Pazartesi - Futbol Haberleri

08 Şubat 2016, Pazartesi 17:39
Akşam Postası - 8 Şubat Pazartesi - Futbol Haberleri

FutbolArena, Akşam Postası'nda 8 Şubat Pazartesi günü öne çıkan futbol haberlerini derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda futbolda günün öne çıkan gelişmeleri sizler için derledi.


8 Şubat Pazartesi Futbol Haberleri


Burak Yılmaz'ın bonservisi tartışılıyor! Burak Yılmaz için ne kadar para alınacak?

 
Galatasaray'da Burak Yılmaz defteri kapandı. Artık resmen açıklanması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro'ya Çin'in Beijing Gouan takımına sattı. 
 
Galatasaray bu bedelin yüzde 25'ni Trabzonspor'a ödemek zorunda. Çünkü Galatasaray, Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'dan alırken bir sonraki satıştan yüzde 25 Trabzonspor'un kasasına girer maddesine “evet” demişti.
 

Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike 

 
Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş'a Luiz Rhodolfo'dan kötü haber geldi. Maçın 20. dakikasında sakatlanan deneyimli futbolcunun sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı.
 
Bu durum Beşiktaş'ı savunma bölgesinde epey bir sıkıntıya sürükledi.
 

Beşiktaş'ın ligde kaçıncı sırada? Beşiktaş'ın kaç puanı var?

 
Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor'u farklı geçen Beşiktaş haftayı son derece karlı kapattı. 2 maç eksiğiyle ligde 2. sırada yer alan Beşiktaş, Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 2'ye indirdi.
 
Siyah-Beyazlılar için bu galibiyeti daha da anlamlandıran durum ligin ilk 5 sırasında yer aldı. Ligin 20. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray, Akhisar Belediyespor ve Medipol Başakşehir haftayı puan kayıplarıyla kapattı.
 

Jason Denayer, Galatasaray'da kalacak mı?

 
Galatasaray'ın sezon başında Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer'in sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 
 
Oyuncu Galatasaray'da kalmak istediğini ifade etti. 
 

Trabzon'da yerel medya takıma öfkeli mi?

 
Medya Başkanı Muharrem Usta, yönetim, Hami Mandıralı ve futbolcuları hedef tahtasına oturttu. Günebakış Gazetesi, “Acı çekiyoruz" manşetiyle çıkarken, "Bu Trabzon'dan ne köy olur ne de kasaba! 
 
Hami hoca tercihleriyle çıldırtıyor. Futbolcular resmen sahada yürüyor. Taraftar ise ruhsuz futbol karşısında adeta acı çekip isyan ediyor” ifadelerini kullandı.
 

Mustafa Denizli'nin yardımcısı Okan Buruk mu olacak?

 
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Okan Buruk'u yardımcısı olarak görmek istediği iddia edildi.
 
Galatasaray ile anlaştığı günden bu yana yardımcılarının kim olacağı merak edilen Mustafa Denizli'nin sonunda kararını verdiği öne sürüldü. Deneyimli çalıştırıcının Sivasspor ile yollarını ayıran Okan Buruk'a teklif yapacağı iddia edildi.
 

Vitor Pereira, orta sahada kriz yaşıyor! Fenerbahçe'de kimler cezalı?

 
Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe zirve yarışında ağır bir yara aldı. Sarı-lacivertliler önümüzdeki hafta sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.
 
Fenerbahçe'de kart cezalıları Mehmet Topal ile Josef o mücadelede görev alamayacaklar. Sezon başından beri bu iki oyuncudan vazgeçmeyen teknik direktör Vitor Pereira'nın Kasımpaşa önünde sahaya nasıl bir takım süreceği merak konusu.
 
Pereira'nın bu bölgede Ozan Tufan'ı ilk 11 başlatması kesin görünse de Portekizli hocanın, genç futbolcunun performansından memnun olmadığı biliniyor. Orta sahada takımın diğer alternatifleri Alper, Meireles ve Mehmet Topuz. Bu isimlerden Alper sakatlıktan yeni dönmüş olmasına karşın oynaması en muhtemel isim olarak görülüyor.
 

Cansu Taşkın'dan Cristiano Ronaldo açıklaması

 
Türk manken Cansu Taşkın, Cristiano Ronaldo ile görüştükleri iddiasını doğruladı.
 
Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun instagram üzerinden mesaj attığı manken Cansu Taşkın konu hakkında ilk kez konuştu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!