comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli'nin yardımcısı Okan Buruk mu olacak? - Galatasaray Haberleri

08 Şubat 2016, Pazartesi 09:54
Mustafa Denizli'nin yardımcısı Okan Buruk mu olacak? - Galatasaray Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Okan Buruk'u yardımcısı olarak görmek istediği iddia edildi.

FutbolArena - Galatasaray ile anlaştığı günden bu yana yardımcılarının kim olacağı merak edilen Mustafa Denizli'nin sonunda kararını verdiği öne sürüldü. Deneiymli çalıştırıcının Sivasspor ile yollarını ayıran Okan Buruk'a teklif yapacağı iddia edildi.

Okan Buruk, Galatasaray'a mı gidiyor?


Milliyet'in haberine göre; Buruk'un Sivasspor'la yollarını ayırmasından sonra genç teknik adamın ismi Denizli'nin yardımcılığı için en güçlü aday haline geldi. Denizli'nin, çok sevdiği Okan Buruk'u yardımcısı olarak görmek istediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, 1.5 sene sonra Galatasaray'daki görevinin sona ermesinin ardından koltuğunu Buruk'a bırakma arzusunda olduğu ifade edildi.
 
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, birkaç gün içerisinde Okan Buruk'la bir araya gelerek teklifini sunacağı öğrenildi. Gaziantep ve Sivas'ta 1. adam olarak görev yapan Buruk'un ikinci adamlığı kabul edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor. Ancak Denizli'nin en sevdiği isimlerin başında gelen Okan Buruk'un hocasının isteğini geri çevirmeyeceği belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!