comScore

Galatasaray Galatasaray

Yasin Öztekin'e sert eleştiri! 'İğrenç huyun'

19 Kasım 2016, Cumartesi 14:25
Yasin Öztekin'e sert eleştiri! 'İğrenç huyun'

“Yanında koşan üflese, kendini hem de en sahte şekilde yere atmak iğrenç huyundan vazgeçemedin. Büyük yeteneğini kendin yok ediyorsun…”

FutbolArena - Hıncal Uluç, Galatasaraylı Yasin Öztekin'e çağrı yaptı. “Büyük yeteneğini kendin yok ediyorsun, kendini atma huyundan vazgeç”

Hıncal Uluç, Sabah Gazetesi'ndeki yazısında şunları ifade etti:

“Bak Yasin, Sana yapılan gerçek penaltılar bile verilmiyorsa, sorumlusu sensin..

Çünkü rakibin üzerine, geçmek, asist yapmak, gol atmak değil, düşmek için gittiğini artık bilmeyen yok. Yanında koşan üflese, kendini hem de en sahte şekilde yere atmak iğrenç huyundan vaz geçemedin. Büyük yeteneğini kendin yok ediyorsun, bunu sana söyleyen de yok.”

DÜŞME MÜCADELE ET GÖRELİM 

“Tabii itileceksin, tabii kakılacaksın.. Şarj yapılacak, ayağına dalınacak, çelme takılacak. Görevin kendini tren çarpmış gibi üç metre öteye fırlatıp altı takla atmak değil.

Çünkü görevin bir meslektaşına kırmızı kart göstertmek değil, fair/adil bir oyunda kazanmak. O zaman, ayakta kalmaya çalışacaksın.. Formana asılacaklar, ayakta kalacaksın, omzundan çekecekler ayakta kalacaksın, çelme takacaklar ayakta kalacaksın. Kalabilirsen gol pozisyonuna sokacaksın kendini ya da takımını çünkü.. Hakemi unut.. O çalarsa çalar.. Ama sen diren.. Yıkılmamaya ve devam etmeye diren de bir görelim..

Hakem de görsün..”

FARKI ANLAYAMIYORUZ 

“Senin sahte düşmenle, gerçek düşmenin farkı yok. O zaman hakem "Kandırılmış" olmaktansa, yanlış yorumlamış olmayı tercih ediyor.

Sen hakem olsan hangisini tercih edersin Yasin!.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!