comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira ve Mehmet Topal'ın Monaco maçı sonrası farklı açıklamaları

04 Ağustos 2016, Perşembe 00:43
Vitor Pereira ve Mehmet Topal'ın Monaco maçı sonrası farklı açıklamaları

Monaco - Fenerbahçe maçı sonrası Vitor Pereira ve Mehmet Topal'ın bambaşka sözleri dikkat çekti. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin, Monaco'ya elendiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Vitor Pereira'nın basın toplantısında "Üzgünüz ama her şeye rağmen bu maçta sezona hazır olduğumuzu gösterdik" açıklamaları Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çekti. 

Öte yandan Mehmet Topal'ın karşılaşma sonrası söyledikleri ise Vitor Pereira'ya nazaran çok başkaydı. 
 

Vitor Pereira ve Mehmet Topal'ın Monaco maçı sonrası çelişen açıklamaları


Fenerbahçe'de, Monaco maçı sonrası teknik direktör Vitor Pereira'nın "Üzgünüz ama yine de sezona hazır olduğumu gösterdik" açıklamasının ardından Mehmet Topal ise "Oyunumuzu geliştirmeliyiz dedi.
Mehmet Topal maç sonu, "Kjaer'in yerine oyuna girdim ve elimden geleni yapmaya çalıştım. Bizden beklentiler büyük. Söylenecek çok şey yok ama oyunumuzu geliştirmeliyiz. Lige ve Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için konsantre olacağız" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!