comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Van Persie Monaco maçında oynayacak mı?

31 Temmuz 2016, Pazar 17:00
Van Persie Monaco maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'nin 3 Ağustos'ta Monaco ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının kadrosu şekilleniyor. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında 3 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Monaco ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kadro yavaş yavaş şekilleniyor. 


Van Persie Monaco maçında yok


İstanbul'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren Robin Van Persie'nin sakatlığı nedeniyle Monaco deplasmanında yine forma giyemeyeceği öğrenildi. 

Öte yandan cezası biten Mehmet Topal'ın ise sakatlıktan yeni çıktığı için durumu belirsizliğini korurken, forma giyme ihtimali ise zor görünüyor. Sarı lacivertlilerin yeni transferi İsmail Köybaşı da yine sakatlığı nedeniyle rövanşta da yok. 
KALEDE ERTUĞRUL MU FABİANO MU?

Fenerbahçe taraftarlarının Monaco deplasmanında en fazla merak ettiği konu ise kalede kimin oynayacağı... İlk maçta yediği golde hatalı bulunan kaleci Ertuğrul ile Fabiano arasında henüz net bir tercih yapmayan Vitor Pereira, Fabiano'nun sakatlığıyla ilgili son durumu gözlemledikten sonra kararını verecek. 

VİTOR PERİRA'NIN CEZASI BİTTİ

Bu arada 1 maçlık cezasını tamamlayan teknik direktör Vitor Pereira ise Monaco'daki rövanşta takımıyla birlikte sahada olabilecek. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!