comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri - FB Transfer Haberleri (24 Nisan Pazar 2016)

24 Nisan 2016, Pazar 15:49
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri - FB Transfer Haberleri (24 Nisan Pazar 2016)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - 24 Nisan 2016 Pazar gününde basında çıkan Fenerbahçe haberlerini derledik.
 

24 Nisan Pazar Fenerbahçe Haberleri 

 

Vitor Pereira'nın Trabzonspor'u yıkacak planı


Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Robin van Persie ve Luis Nani ile Trabzonspor maçı öncesi özel bir görüşme yapan Vitor Pereira, yıldız oyunculara ekstra sorumluluklar verdi.

Konuşmasında "Kalitenizi herkese ispatlayın. Ağırlığınızı hissetirme zamanınız geldi. Sadece ben değil, tüm camia ve taraftar sizden patlama bekliyor” ifadelerini kullanan Portekizli teknik adam, Beşiktaş ile olan puan farkını unutmalarını istedi.
 
261992-haber

Öte yandan Trabzonspor maçı öncesi duran top organizasyonlarına önem veren Vitor Pereira, Kjaer, Bruno Alves ve Josef'in kornerlerde ceza sahasında olmasını istedi.
 

Vitor Pereira, Fenerbahçe ile gelecek planları kuruyor


Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de Vitor Pereira tartışmaları devam ederken flaş bir gelişme yaşandı.
Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe yönetiminin moral verdiği Vitor Pereira, gelecek sezon nasıl bir takım kuracağını dillendirmeye başladı. Aziz Yıldırım'a kadro planları hakkında bilgiler veren Vitor Pereira'nın “Bambaşka, savaşan ve tamamen kendi takımını ortaya çıkaracağım" sözlerini sarf ettiği öğrenildi.
 
261929-haber

Fenerbahçe'deki geleceği tartışılan Portekizli teknik adamın şampiyonluğu kaybetmesi halinde gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 

Volkan Demirel, Akhisar'ın kaçırdığı gollere isyan etti


Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldığı maçı Fenerbahçe oyuncularının heyecan içinde izlediği ortaya çıktı.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre Akhisar - Beşiktaş maçını Trabzonspor maçı kampında izleyen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, 89'da Soner'in direkten dönen topu sonrası büyük üzüntü yaşadı. Kaçan gole inanamayan Volkan Demirel'in "Ah bu gol nasıl kaçar, iş bitiyordu." ifadelerini kullandığı belirtilirken, arkadaşlarını dönerek "Size söylemiştim, bu iş daha bitmedi. İnanırsak sezon sonu unutamayacağımız bir hikaye yazarız' konuşmasını yaptığı iddia edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!