8 Mayıs 2016 Pazar Beşiktaş Haberleri
Emre Güral, Beşiktaş ya da Galatasaray'a transfer olacak iddiası
Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine az bir süre kala transfer hamlelerini gerçekleştiren Galatasaray'da Beşiktaş sürprizi yaşandı.
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Eskişehirspor ile yollarını ayıran Emre Güral'ı transfer etmek isteyen Galatasaray, Beşiktaş'ın devreye girmesiyle neye uğradığını şaşırdı.
Sezon sonu gönderilmesi beklenen Mustafa Pektemek'in yerine düşünülen golcü oyuncunun bonservis sorunu olmaması Beşiktaş'ın hamle nedeni olarak öne çıktı.
Beşiktaş'ın bu sezon Eskişehirspor'da çıktığı 21 maçta 9 gol atan Emre Güral'a yıllık 900 bin Euro önerdiği iddia edildi.
269158-haber
Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları Almanya'da birbirine girdi
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahne alacak olan kritik Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi Almanya'da yaşanan olay şok etkisi yarattı.
Hürriyet'in haberine göre Almanya'da organize edilen Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda karşılaşan Beşiktaş ve Galatasaray'ın taraftarları birbirlerine girdi. Bıçaklı kavgada çok sayıda taraftar tehlikeli gerilimin ortasında kalırken, olaylar 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.
Salon önünde gerçekleşen olay sonrası polis çok sayıda taraftarı gözaltına alırken, karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.
269141-haber
Osmanlıspor'da Numan Çürüksu ve Avdija Vrsajevic Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü
Spor Toto Süper Lig'de seyircisi karşısında Bursaspor ile 3-3 berabere kalan Osmanlıspor'da korkulan senaryo gerçekleşti.
Osmanlıspor'da savunmanın önemli isimlerinden Numan Çürüksu ve Vrsajevic gördükleri sarı kart ile cezalı duruma düştüler. Numan Çürüksu, haftaya oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
Bu sezon Osmanlıspor ile 24 maça çıkan Numan Çürüksu, gol ya da asist kaydedemedi. Osmanlıspor'un 30 yaşındaki sağ beki Avdija Vrsajevic, bu sezon ligde çıktığı 16 maçta 2 asist üretti.
Osmanlıspor'da sarı kart sınırında yer alan diğer oyunculardan Muhammet Bayır, Musa ve Mehmet Güven, kalan dakikalarda kart görmeyerek Beşiktaş maçında yer alma hakkı kazandı.