comScore

Kenan Karaman'ın hayali ay-yıldızlı forma

06 Mart 2017, Pazartesi 14:16
Kenan Karaman'ın hayali ay-yıldızlı forma

Almanya İkinci Ligi takımlarından Hannover 96'da oynayan Türk futbolcu Kenan Karaman Türkiye A Milli takım forması giymek istediğini açıkladı.

FutbolArena - Almanya İkinci Ligi takımlarından Hannover 96'da Kenan Karaman hayalinin Türkiye forması giymek olduğunu söyledi.

AA'da yer alan habere göre, Tolunay Kafkas döneminde Ümit Milli Takımı'na çağrıldığını, devamında farklı yaş gruplarında da ay-yıldızlı formayı giydiğini hatırlattı.
''EN BÜYÜK HAYALİM A MİLLİ TAKIM''

"En büyük hayalim bir gün A Milli Takım'da forma giymek. İnsan elbette A Milli Takım'a çağrılmayı bekler. Ben sadece performansımı gösterebilirim. En sonunda buna teknik heyet ve yetkililer karar verecek. Tabii milli takımda büyük rekabet olduğunu, basit olmadığını da biliyorum ancak ben elimden geleni Avrupa'da göstermeye çalışacağım."

''EMRE MOR PES ETMEMELİ!''

"Emre'ye pes etmemesini, küsmemesini önereceğim. Almanya'da çok dikkat ediliyor böyle şeylere. Bir de her zaman hazır olman lazım. Bir gün hoca sana şans verirse formayı kapman lazım. Oynamadığın zaman performansın düşerse bunlar göze batıyor. Almanya gibi büyük liglerde oynamak için her zaman hazır olmak lazım."

''KENDİMİ TÜRK HİSSEDİYORUM, TÜRK'ÜM!

"Bu benim için çok önemli. Örf, adet, kültür olsun küçük yaştan beri böyle yetiştim. Almanya'da yaşıyoruz ama ben Türküm, öyle hissediyorum."

''ALMANYA MİLLİ TAKIMINI KABUL ETMEM''

"Alman Milli Takımı'ndan davet gelse kabul eder misin?" sorusuna, "Etmem herhalde. Milli takım benim için kalp meselesi, duygu meselesi. Herkesin farklı bakış açısı var, değişik düşünebilir. Ben her zaman kendi ülkem için oynamak istemişimdir. Almanya'da büyüdüğüm halde Türkiye'yi hiç bir zaman unutmam."

''GELECEĞİM BUNDESLİGA'DA''

"Bundesliga'ya çıkarsak kulübün kullanabileceği bir yıl daha opsiyonu var ancak daha görüşmeler olmadı. Bu ay içinde olur. Geleceğim henüz belli değil. Aslında hem takımdan hem şehirden memnunum, ancak tekliflere de açığım. Elbette Türkiye'den büyük takımlardan teklif geldiğinde gurur duyuyor insan. Geleceğimi Avrupa'da görüyorum. Burada kendimi daha çok kanıtlamak istiyorum. Bundesliga'yı düşünüyorum. Hannover ile 2. Lig'e düştük, Türkiye'ye gidiyim diye bir düşüncem de yoktu zaten. Türkiye'den de teklifler aldım."

''TAYFUN KORKUT HOCADAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM''

"Onun buraya gelmemde büyük katkısı oldu. Tayfun hocayla Hoffenheim'de 17 yaş altı takımda birlikte çalıştık. Sonra Hoffenheim'den ayrıldı ancak bağlantımız hep vardı. Teknik direktörlüğü çok iyi Tayfun hocanın. Çok şey öğrendim. Kendimi geliştirdim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!