comScore

Hollanda 2-1 Peru maçı özeti ve golleri (Sneijder'in jübilesi İZLE)

06 Eylül 2018, Perşembe 23:51
Hollanda 2-1 Peru maçı özeti ve golleri (Sneijder'in jübilesi İZLE)

Hollanda sahasında ağırladığı Peru'yu 2-1 yendi. Sneijder'in veda maçında Babel de ilk 11'de oynadı. Hollanda 2-1 Peru maçı özeti ve golleri haberimizde...

FutbolArena - Hollanda ile Peru, Wesley Sneijder'in Hollanda Milli Takımına veda maçında karşı karşıya geldi. Beşiktaş'tan Ryan Babel'in de ilk 11'de başladığı ve 86 dakika sahada kaldığı müsabaka 2-1 ev sahibi lehine sonuçlandı.


Hollanda - Peru maçı kaç kaç bitti?


Müsabakanın henüz 13. dakikasında Peru'da Pedro Aquino topu ağlara gönderdi ve deplasman takımı 0-1 öne geçti. Bu golün ardından Hollanda maça ağırlığını koydu. 

İlk yarı 0-1 sona ererken Hollanda'nın golleri 2. yarıda geldi. 60. dakikada Memphis Depay topu ağlara gönderirken 62. dakikada Wesley Sneijder son kez turuncu forma ile sahayı terk etti. 
Maçın 80. dakikasında bir kez daha Depay sahneye çıktı ve Hollanda'nın 2. golünü atarak ülkesine galibiyeti getiren isim oldu.
 

Wesley Sneijder'in Hollanda Milli Takım kariyeri


Hollanda Milli Takımı formasıyla en çok maça çıkan futbolcu olma rekorunu elinde bulunduran Wesley Sneijder, 134 milli maçını oynadı ve turuncu formadan emekliye ayrıldı.

Wesley Sneijder geçen 134 maçta 31 gol kaydederken 31 de asist yaptı. Sneijder Hollanda ile 2010 Dünya Kupası'nda da final oynama başarısı yakalamıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!