comScore

Hertha Berlin - Union Berlin canlı yayın İZLE (Hertha - Union maçı S Sport 2 şifresiz izle)

22 Mayıs 2020, Cuma 21:10
Hertha Berlin - Union Berlin canlı yayın İZLE (Hertha - Union maçı S Sport 2 şifresiz izle)

Hertha Berlin - Union Berlin canlı izle, Hertha Berlin - Union Berlin canlı yayın, Hertha Berlin - Union Berlin şifresiz izle gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Hertha Berlin, Almanya Bundesliga'da Union Berlin ile haftanın açılış maçında karşı karşıya geliyor. Hertha Berlin - Union Berlin canlı, Hertha Berlin - Union Berlinn canlı izle, Hertha Berlin - Union Berlin şifresiz izle, Hertha Berlin - Union Berlin yayınHertha Berlin - Union Berlin S Sport izle gibi sorgular için haberimizi hazırladık. Hertha Berlin - Union Berlin maçı öncesi merak edilen detayları burada bulabilirsiniz.
 

Hertha Berlin - Union Berlin maçı izle (Hertha Berlin - Union Berlin canlı yayın)


Almanya Bundesliga'nın 27. haftası Berlin derbisi ile başlıyor. Hertha Berlin ile Union Berlin seyircisiz maçta 3 puan için sahaya çıkıyor. Hertha Berlin - Union Berlin maçı 22 Mayıs 2020 Cuma günü Türkiye saati ile 19.30'da başlayacak. Mücadele S Sport 2 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak. Hertha Berlin - Union Berlin maçı canlı yayın bilgileri için haberimizi derledik.

Hertha Berlin'in ilk 11'i: Jarstein, Pekarik, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt, Skjelbred, Grujic, Darida, Lukebakio, Ibisevic, Cunha
Union Berlin'in ilk 11'i: Gikiewicz, Friedrich, Hubner, Parensen, Trimmel, Reichel, Promel, Andrich, Bulter, Ingvartsen, Andersson

HERTHA BERLİN - UNİON BERLİN MAÇI İDDAA BİLGİLERİ

.Hertha Berlin ile Union Berlin arasında oynanan son 5 resmi maçın 4'ünde karşılıklı goller atıldı.

Hertha Berlin evindeki son 2 maçta Union Berlin'i yenemedi ve 1 puan alabildi.

Union Berlin son 3 resmi maçından mağlubiyetle ayrıldı ve yalnızca 2 gol attı.

Hertha Berlin ligdeki son maçında Hoffenheim'i deplasmanda 3-0 yendi. Önceki 3 maçında ise galip gelemedi.

Union Berlin'in son resmi maçının 5'i 2,5 gol üstü skorlar ile bitti.

Hertha Berlin'in son 4 maçının 3'ü 4-6 gol aralığında tamamlandı.
 

Hertha Berlin - Union Berlin S Sport şifresiz canlı İZLE 


Hertha Berlin ile Union Berlin arasında oynanacak günün mücadelesi saat 21.30'da S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Digitürk platformunda yer alan S Sport kanalını aynı zamanda Trukcell TV ve Vodafone TV ile birlikte Kablo TV'den de izleyebilirsiniz. Ayrıca S Sport Plus uygulaması satın alınarak tablet, telefon ve bilgisayarlar üzerinden de Almanya Ligi maçları izlenebilir.
 

S Sport 2 şifresiz İZLE (S Sport 2 Digitürk kaçıncı kanalda?


Almanya Bundesliga 22 Mayıs Cuma günü Hertha Berlin ile Union Berlin maçıyla devam ediyor. Bundesliga ve Bundesliga 2 maçları, Türkiye'de S Sport 2 ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden izleyicilerle buluşmaya devam edecek. İki ligin de Türkiye'deki yayın haklarının sahibi olan S Sport2, ligin ertelenme kararından önce olduğu gibi, karşılaşmaları canlı olarak futbolseverlerle buluşturmaya devam edecek. Maçlar ayrıca S Sport Plus uygulaması üzerinden de izlenebilecek. Oynanacak maçlar esnasında ciddi önlemler alınırken, “hayalet maçlar” seyircisiz olarak oynanacak. S Sport 2, Kablo TV 241. Kanal, TV+ 78. Kanal ve Vodafone TV 12. Kanal'da sporseverlerle buluşuyor.

S SPORT 2 İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!