comScore

Manchester United Manchester United

Falcao 2 ay sonra golle tanıştı

27 Mart 2015, Cuma 10:00
Falcao 2 ay sonra golle tanıştı

Manchester United'da kiralık oynayan Kolombiyalı Radamel Falcao yaklaşık 2 ay sonra gol sevinci yaşadı.

FutbolArena Dış Haberler - Kolombiya milli takımı Perşembe gecesi Bahreyn milli takımı ile hazırlık maçına çıktı. Bahreyn Ulusal stadında oynanan maçı Kolombiya, FİFA sıralamasında 103. sırada bulunan ev sahibi karşısında 6-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Kolombiya milli takım kaptanı Radamel Falcao bu maçta 2 kez ağları havalandırarak, Premier ligde süren gol orucunu bozmuş oldu. 
 
Kolombiya A milli takımında, Premier lig oyuncularından Arsenal'li kaleci David Ospina, Aston Villa'lı orta saha Carlos Sanchez, Chelsea'li Juan Cuadrado gibi isimler ilk 11'de kaptan Radamel Falcao'ya eşlik etti. 
 
Bonservisi Fransız Monaco kulübünde bulunan Falcao için kiralık oynadığı Manchester United kulübü satın alma opsiyonunu büyük ihtimalle kullanmayacak. Radamel Falcao'nun dün gece attığı 2 golle birlikte Kolombiya A milli takım tarihinin en golcü oyuncusu olmasına da 2 gol kaldı. Kolombiya tarihinin en golcü oyuncusu 68 maçta attığı 24 golle Arnoldo Iguaran. Falcao'nun ise 55 maçta 23 golü bulunuyor.

Haber: Cem DÖNMEZ
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!