comScore

Manchester City Manchester City

Manchester City 3-1 Everton

27 Ocak 2016, Çarşamba 23:58
Manchester City 3-1 Everton

Manchester City sahasında Everton'u 3-1 yendi ve Lig Kupası finalinde Liverpool'un rakibi oldu.

FutbolArena - İngiltere Lig Kupası yarı finalinde Manchester City, Everton'u sahasında 3-1 yendi ve finale yükseldi. Manchester City'nin finalde rakibi Liverpool olacak.

İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Manchester City, sahasında da yenik duruma düşmesine rağmen maçı çevirdi ve 3-1'lik galibiyet ile finale yükseldi. 


Manchester City - Liverpool İngiltere Lig Kupası finali ne zaman? Hangi statta?


Yarı finalde Stoke City'i deviren Liverpool ile Everton'u deviren Manchester City'nin karşılaşacağı İngiltere Lig Kupası final maçı 28 Şubat'ta Wembley stadında oynanacak. 


Manchester City - Everton maçı özeti ve golleri: (Manchester City - Everton kaç kaç? Maç sonucu?)


İlk maçı sahasında 2-1 kazanan Everton, Etihad stadındaki maçta da 18. dakikada Ross Barkley'nin golüyle 0-1 öne geçti ve önemli bir avantaj yakaladı. Buna karşın Manchester City bu gole karşılık verdi. 24. dakikada Fernandinho'nun şutu savunmadan sekti ve kaleciyi yanıltıp ağlarla buluştu. İlk yarı 1-1 sonuçlandı. 2. yarıda sahneye City'nin yıldızlar De Bruyne ve Agüero çıktı. 70'te Sterling'in sıfırdan penaltı noktasına doğru çevirdiği topu ağlara gönderen Kevin de Bruyne seriyi eşitleyen golü atarken 77. dakikada bu kez De Bruyne'un ortasına kafayı vuran Sergio Aguero turu getiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Machester City finale yükselen taraf oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!