comScore

Manchester City Manchester City

West Ham United 2-2 Manchester City

23 Ocak 2016, Cumartesi 22:48
West Ham United 2-2 Manchester City

Bu sezon Premeir Lig'in devlerini devirerek adından sıkça söz ettiren West Ham, Manchester City'i de elinden kaçırdı. West Ham - Manchester City maçının özeti bu haberimizde...

FutbolArena - İngiltere Premier Lig'in 23. haftasında West Ham United sahasında ağırladığı Manchester City ile 2-2 berabere kaldı.

West Ham bu skorla puanını 36'ya çıkarttı ve 6. sırada kaldı. Manchester City ise 44 puanla Arsenal'den bir maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. 


West Ham United - Manchester City maçı özeti ve golleri: (West Ham United - Manchester City kaç kaç? Maç sonucu?)


Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, sahasında şampiyonluk adaylarından Manchester City'i ağırladı. Londra ekibi, karşılaşmaya Enner Valencia'nın ilk dakikada attığı erken golün avantajıyla başlarken, Sergio Agüero'nun 9. dakikada penaltıdan kaydettiği golle ilk yarı 1-1 berabere sona erdi.
 
56. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Valencia'nın golüyle skor üstünlüğünü yakalayan başkent temsilcisi, Agüero'yu 81. dakikada durduramayınca, karşılaşma 2-2 berabere bitti. Maçın 90+3. dakikasında ise ev sahibinden Cheikhou Kouyate'nin kafası üst direkte patladı. Bu skorun ardından iki takım haftayı birer puanla kapadı.
 
26 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia, 53. saniyedeki golüyle sezonun en hızlı ikinci golüne imza attı.
Daha önce Bournemouth forması giyen Ritchie, 49. saniyede Tottenham filelerini havalandırmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!