comScore

Manchester City Manchester City

Lider Manchester City oyuncularının Milli maç performansları

15 Ekim 2015, Perşembe 09:38
Lider Manchester City oyuncularının Milli maç performansları

Hangi oyuncu nasıl bir performans gösterdi?

FutbolArena Analiz - Arjantin Ulusal Futbol Takımı'nın Ekvator ile karşılaştığı maçta yıldız golcü Sergio Agüero 22. dakikada sakatlanarak oyunu terk ederken, stoper Nicolas Otamendi ise 90 dakikada sahada kaldı.
 
David Silva ise ülkesi İspanya'nın Lüksemburg'u 4-0 yendiği maçın henüz 9. dakikasında sakatlanarak yerini Manchester United'ın yıldız oyuncusu Juan Mata'ya bıraktı.
 
Sol arka adalesinden sakatlanan Sergio Agüero'nun 1 ay kadar, sağ ayak bileği burkulan David Silva'nın ise 3 hafta kadar yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
 
Rekor transfer Raheem Sterling ise İngiliz Ulusal Futbol Takımı forması altında Estonya karşısında maçın bitimine az bir süre kala sol çaprazdan Jamie Vardy'nin pasını yakın mesafeden gole çevirmesini bildi.
 
Sol bek Aleksandar Kolarov ise Arnavutluk maçında rakip ağları sarsarken, Portekiz maçında da ceza sahası içerisine çok güzel bir top çıkararak Zoran Tosic'in gol pasını verdi. Aynı maçta 1 dakika içerisinde 2 sarı kart görerek kırmızı kartla cezalandırılan başarılı sol bek, 2. sarı kartı yaşadığı sakatlık sonrası yedek kulübesine alındıktan sonra gördü.
 
Hücum silahı Kevin De Bruyne, Belçika Ulusal Futbol Takımı'nın Andorra ve İsrail maçlarının her ikisinde de gol bulmayı başardı.
 
Defansın belkemiği kaptan Vincent Kompany için Manchester City ve Belçika Ulusal Futbol Takımı yetkilileri oyuncunun sakatlığı ve sağlığına dair konulardaki mütabakatı sonucu başarılı stoper çok az dakika alacaktı. İsrail maçında da aynen böyle oldu ve Vincent Kompany 58 dakika oyunda kaldıktan sonra kenara alındı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!