comScore

Manchester City Manchester City

Agüero 3 beyazdan uzak duruyor

12 Mayıs 2015, Salı 19:55
Agüero 3 beyazdan uzak duruyor

Manchester City'nin golcüsü Sergio Agüero bu sezon adale sakatlığı yaşamamasında yeme alışkanlığını değiştirmesinin önemli rol oynadığını söyledi. Agüero artık unlu gıdalar, şeker ve kırmızı et tüketmediğini dile getirdi.

Sergio Agüero kariyeri boyunca adele sakatlıklarıyla mücadele etti. Yıldız oyuncu bu sezon 6 Aralık - 10 Ocak arasında dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemedi. Ancak kendisine sürekli sorun çıkaran adele sakatlıklarından uzun süredir uzak.

Agüero bu konuda yemek yeme alışkanlıklarını değiştirmesinin önemli rol oynadığını söyledi. Artık daha sağlıklı beslendiğini söyleyen Arjantinli golcü, "Adele sakatlıklarını geride bırakmak için daha sağlıklı bir yaşam tarzına ihtiyacım vardı. Bunun için de yeme alışkanlıklarımı değiştirmem gerekiyordu. Artık unlu gıdalar, şeker ve kırmızı et tüketmiyorum. Bu da kendimi çok daha dinç hissetmemi sağlıyor. Umarım kariyerimin geri kalanı boyunca bir daha adele sorunu yaşamam" dedi.
Agüero, son Queens Park Rangers maçında yaptığı hat-trick ile bu sezon Premier Lig'deki gol sayısını 25'e yükseltti. Bitime 2 hafta kala gol krallığı yarışında zirvede yer alan Arjantinli forveti, 20 golle Tottenhamlı Harry Kane takip ediyor.

Agüero çok başarılı geçen sezona karşın, Premier Lig'de yılın takımına seçilememişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!