comScore

Galatasaray Galatasaray

Hıncal Uluç bombaladı! Mustafa Denizli'den Galatasaray'a, TFF'den şampiyonluk yarışına kadar...

25 Ocak 2016, Pazartesi 22:17
Hıncal Uluç bombaladı! Mustafa Denizli'den Galatasaray'a, TFF'den şampiyonluk yarışına kadar...

Hıncal Uluç gündeme dair konularla ilgili bomba gibi yorumlarda bulundu. Mustafa Denizli ve Galatasaray'ı yerden yere vurdu. 

FutbolArena - Gazeteci Hıncal Uluç, A Spor'da gündeme ilişkin konularda çok sert eleştiriler yaptı. Mustafa Denizli ve Galatasaray'ı yerden yere vuran Hıncal Uluç, Federasyon, medya ve hakemlerin böyle gitmesi halinde Beşiktaş'ın da şampiyon olamayacağını iddia etti. 


Hıncal Uluç: "Mustafa Denizli bitmiş"


"Mustafa Denizli bu ülkeye hücum futbolunu getiren adamdır. Ancak Galatasaray'a geldiği günden bu yana bakıyorum ki, bitmiş. Korkaklaşmış. Osmanlıspor deplasmanında sahaya sürdüğü korku takımıdır. Mustafa Denizli'nin aldığı para anasının ak sütü gibi helaldir. Ona bir şey demem. Zorla almıyor ki. Ancak ben ona 10 para vermem"


Hıncal Uluç: "Transfer yasağı gelirse Galatasaray küme düşer"


"Galatasaray gidip de Fenerbahçe'yi yenen Molde'nin sağ bekini alıyor. Mustafa Denizli son maçta oynatmıyor. Donk'un nasıl palavra olduğunu görmüştür. Hiçbir şey yapmıyor. Yahu sana stoper lazım. Göbeğin koridora dönmüş. Galatasaray'a gelen gavurlar boşuna mı önce stoper istiyor? Sen kalkıp sağ bek lazım, ön libero lazım, forvet lazım diyorsun. Stoper alacaktın önce"


Hıncal Uluç: "Bu şartlarda Beşiktaş şampiyon olamaz


"Kadıköy'ün göbeğinde stat var. Fenerbahçe gündüz oynuyor. Beşiktaş ne hikmetse hep gece oynuyor. Hakemlerin hali ortada. TFF'nin, MHK'nın verdiği kararlar ortada. Eğer bu iş böyle gitmeye devam ederse Beşiktaş ne yaparsa yapsın şampiyon olamaz. Transfere gelecek olursak Beşiktaş ihtiyacı doğrultusunda doğru transferler yaptı. İsimlerin doğru olup olmadığını ise zamanla göreceğiz"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!