comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 23 Ocak Cumartesi

23 Ocak 2016, Cumartesi 17:37
Akşam Postası - 23 Ocak Cumartesi

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 23 Ocak Cuma günü öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri sizler için derledik.


23 Ocak Cuma Futbol Haberleri


Burak Yılmaz, West Ham United'a gidecek mi?
 
Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Burak Yılmaz'ı tekrar gündemine aldı.
 
Sezon başında oyuncu için 10 milyon Euro teklif yapan ama alamayan West Ham kulübü, Burak için tekrar devreye girdi. İngilizler'in transfer şartları hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

 

Muhammet Demir, Trabzonspor'dan ne kadar kazanacak? 

 
Trabzonspor, Muhammet Demir transferinin maliyetini KAP'a bildirdi. Bordo mavili kulüp, genç golcü için Gaziantepspor'a 2.750.000 Euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıkladı.


 
 
Trabzonspor'dan KAP'a yapılan bildirimde, "Profesyonel futbolcu Muhammet Demir'in Kulübümüze transferi konusunda, Gaziantepspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; Gaziantepspor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 2.750.000.-EUR ödenecektir" denildi.

Bursaspor, Serdar Aziz için ne kadar bonservis bedeli belirledi?


Beşiktaş, Serdar Aziz'in transferi için girişimlere devam ediyor. Siyah beyazlı kulüple Bursaspor arasında 2 gündür transfer pazarlığı yapılıyor.
 
Serdar Aziz için ilk görüşme iki kulüp başkanı arasında yapıldı.


 

Galatasaray, Dnipro'nun golcüsü Seleznyov için harekete geçti! Galatasaray golcü transferinde ne durumda?

 
Galatasaray'da golcü arayışları sürüyor.



Mustafa Denizli önderliğinde çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetim Dnipro'da forma giyen 30 yaşındaki Seleznyov'u transfer etmek için düğmeye bastı. 


 

Galatasaray, Burak Yılmaz'ı satacak mı?

 
Galatasaray ikinci başkanı Nasuhi Sezgin, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda A Spor'a açıklamalarda bulundu. 
 
Galatasaray ikinci başkanı Nasuhi Sezgin, A Spor'a şu açıklamaları yaptı: "Transfer yapmamızda bir sakınca yok. 1-2 oyuncumuz ayrılacak. O maddi imkanı kullanıp yeni oyuncu almak istiyoruz. Burak Yılmaz'ı istedikleri doğru. Talep var. Yetkili arkadaşlarımız görevde. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama West Ham'ın ilgisi doğru" dedi.


Slaven Bilic'ten Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili açıklama


West Ham United'ın hocası Slaven Bilic son günlerde çıkan Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu. Manchester City maçı sonrası İngiliz basınına konuşan Bilic şu ifadeleri kullandı:
 
Manchester City maçı sonrası İngiliz basınına konuşan Slaven Bilic, "Burak Yılmaz iyi bir oyuncu. Sadece West Ham değil, başka takımlarla da ismi geçebilir. Ancak son günlerde çıkan haberler söylentiden ibaret. Bizim o pozisyonda sakatlıktan dönmesini beklediğimiz oyuncular var" ifadelerini kullandı. 
 

Beşiktaş transferleri nasıl yapıyor?

 
Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğlulları son dönemde siyah beyazlıların yapmış olduğu transferlerdeki başarının altında yatan gerçeği açıkladı.

Torunoğlulları, Beşiktaş'ın çıkarları için durmadan çalıştıklarını ifade etti.
 
 
 
Trabzonspor'un Gaziantepspor'dan renklerine kattığı Muhammet Demir, kendisini 3.5 yıllığına bordo mavili camiaya bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan genç golcü Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Emenike sosyal medyayı salladı

 
Al Ain takımından yaşadığı sorunlar nedeniyle gönderilen Emmanuel Emenike, sosyal medya hesabından yaptığı ilginç paylaşımla herkesi şaşırttı.
 
Fenerbahçe'ye geri dönmesi gündemde olan Nijeryalı futbolcu, yüzüne yaptırdığı maskeyle resim çektirdi.Fotoğrafın altına ise "Güzel mi?" diye yazan futbolcunun bu karesi twitter ve facebook'ta çok fazla paylaşıldı. Trabzonspor'un Gaziantepspor'dan renklerine kattığı Muhammet Demir, kendisini 3.5 yıllığına bordo mavili camiaya bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan genç golcü Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Kocaelispor 2-0 Gebzespor

 
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta Kocaelispor galibiyetlerine devam ediyor.



Körfez ekibi 13. haftada konuk ettiği Gebzespor'u yoğun kar yağışı altında oynanan maçta 2-0 yenerek üst üste 8. galibiyetini aldı ve 33 puana yükseldi. 
 
 

Survivor 2016 ne zaman başlayacak? Survivor 2016'da yarışacak ünlüler 

 

 
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor yarışmasının 2016 sezonunda yarışacak isimler belli oldu. Survivor 2016'nın başlama tarihi de açıklandı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!