comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray hangi forveti transfer edecek?

20 Ocak 2016, Çarşamba 14:58
Galatasaray hangi forveti transfer edecek?

Galatasaray'ın gündemine yeniden gelen Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili oyuncunun Türkiye temsilcisi olumlu açıklamalar yaptı.

Galatasaray Transfer Haberleri - Süper Lig'in devre arasında kadrosunu Martin Linnes ve Ryan Donk ile güçlendiren Galatasaray, golcü transferinde ibreyi yeninden Kolbeinn Sigthorsson'a çevirdi.

Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu.


Galatasaray'ın golcü transferi ne durumda?


Fransa'nın Nantes takımında oynayan Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili Bugün gazetesinde konuşan Hasan Çolakloğlu, "Sigthorsson, Galatasaray'a gelmeyi istiyor. Sezon sonuna kadar kiralık olarak da gelebilir" ifadelerini kullandı.
 
Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili son kararı Mustafa Denizli verecek.

Kolbeinn Sigthorsson kimdir?  Kolbeinn Sigthorsson transfermarkt değeri ne?  Kolbeinn Sigthorsson'un attığı goller

 
 
İzlandalı golcünün adı 2010 yılında AZ Alkmaar'a transfer olmasıyla duyuldu. Burada geçirdiği 1 sezonda 32 maçta 15 gol atınca Ajax'ın yolunu tutan  Kolbeinn Sigthorsson, Amsterdam ekibinde başarılı bir 4 sezon geçirdi. Son vuruş bakımından etkili olan 25 yaşındaki golcü İzlanda Milli Takımı'nda da görev yapıyor.  Kolbeinn Sigthorsson'un transfermarkt değeri ise 3 milyon Euro

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!