comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray için Gustavo Bou iddiası! Gustavo Bou kimdir?

16 Ocak 2016, Cumartesi 10:03
Galatasaray için Gustavo Bou iddiası! Gustavo Bou kimdir?

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Racing Club takımında forma giyen Gustavo Bou ile ilgilendiği öne sürüldü.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'ın forvet transferi için Independiente forması giyen Martin Benitez ile ilgilendiği iddia edilirken, bu kez yine Arjantin'den yeni bir isim gündeme geldi.

Galatasaray'dan Gustavo Bou hamlesi


Sarı kırmızılı kulübün, Racing Club forması giyen Gustavo Bou için resmi teklif yaptığı ifade edildi. Arjantin kulübünün başkanı Sergio Vittor yaptığı açıklamada, "Galatasaray oyuncumuzla ilgilendi. 6 milyon dolar teklif ettiler fakat kabul etmedik" ifadelerini kullandı.


Gustavo Bou kimdir? Gustavo Bou nasıl oyuncudur?


25 yaşındaki Arjantinli futbolcu kariyerine River Plate altyapısında başladı. 2008 yılında A Takım'a yükselen golcü futbolcu kiralık olarak Olimpo, LDU Quito, Gimnasia ve son olarak Racing Club formaları giydi.
Gustavo Bou, Racing Club ile çıktığı 54 maçta 27 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt verilerine göre piyasa değeriyse 5 milyon Euro.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!