comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Martin Benitez transferinde FLAŞ gelişme

16 Ocak 2016, Cumartesi 00:54
Galatasaray'ın Martin Benitez transferinde FLAŞ gelişme

Galatasaray'ın Independiente takımında forma giyen Martin Benitez için yaptığı görüşmeler ne durumda? Tüm ayrıntılar haberimizde. 

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'ın hücum hattı için düşündüğü genç isimlerden biri olan Martin Benitez konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Arjantin basınında yer alan haberlerde, geçtiğimiz hafta içinde sarı kırmızılıların oyuncu için 8 milyon Euro önerdiği iddia edilmiş, iki kulüp arasında yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı ifade edilmişti. Fatih İşbecer'in Arjantin'de yaptığı görüşmeler sonrasında yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Galatasaray'ın Martin Benitez transferi


ESPN Muhabiri Hernan Sisto sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ''Benitez transferi için Independiente ile Galatasaray arasındaki görüşme olumsuz geçti'' dedi. 

Galatasaray'ın Martin Benitez transferiyle ilgili yapılan görüşmelerin son detayları


Arjantin'in en büyük spor gazetesi Ole'de yer alan habere göre, Cuma günü Galatasaray'ın yöneticileri Independiente başkanı Hugo Moyanı ile biraraya geldi. Galatasaray futbolcunun bonservisinin %85'i için 5 milyon Euro teklif etmesine rağmen Arjantin kulübünün başkanı bu rakamı kabul etmedi. Ancak haberde pazarlıkların tamamen sonlanmadığı ve yeni görüşmelerin olacağı kaydedildi.




Martin Benitez kimdir? Martin Benitez nasıl oyuncudur?

 
21 yaşındaki Arjantinli forvet kariyerine CAI U20 takımında başladı. 2013 yılında Indepentiente'ye transfer olan Martin Benitez, geçtiğimiz sezon 34 maçta 7 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!