comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 6 Ocak Çarşamba

06 Ocak 2016, Çarşamba 17:24
Akşam Postası - 6 Ocak Çarşamba

Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri sizler için derledik.

FutbolArena - Akşam Postası, 6 Ocak Çarşamba günü öne çıkan futbol haberleri transferdeki son gelişmeleri sizler için derledi.


6 Ocak Çarşamba Transfer Haberieri

Mircea Lucescu, Trabzonspor'a gelecek mi?

Trabzonspor'da teknik adam konusunda en kritik haftaya girildi. 
 
Mircea Lucescu ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, resmi imza için Ukrayna'ya gidiyor.

 

Ryan Donk'un Galatasaray'daki ilk sözleri

 
Galatasaray'ın yeni transferi Ryan Donk ülkesine özel açıklamalarda bulundu.
 
İki ay önce menajerinden Galatasaray'ın kendisini istediği yönündeki ilk haberi aldığında çok mutlu olduğunu dile getiren Donk, "Büyük bir kulübün ilgilenmesi gurur vericiydi. Transfer her açıdan harika bir adım oldu. Finansal ama özellikle sportif açıdan… Her profesyonel futbolcunun arzulayacağı bir transfer" değerlendirmesinde bulundu.
 

 

Fenerbahçe, Lazar Markovic'in bonservisini mi alıyor?

 
Süper Lig'in ilk yarısını 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de öncelik iç transfere çevrildi.
 
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan isimlerle masaya oturan Fenerbahçe, Lazar Markovic için de Liverpool ile görüşecek. Fenerbahçe yönetimi Sırp oyuncunun bonservisini almayı henüz düşünmüyor. Sarı-Lacivertliler Lazar Markovic'in kiralık olan sözleşmesini 2016-2017 sezonuna kadar uzatmak istiyor.

 

Fikret Orman açıkladı! Beşiktaş kaç transfer yapacak?

 
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
Orman, transfer yapmak için transfer yapmayacaklarını söyledi. Beşiktaş kaç transfer yapacak?
 
 
 

Bursaspor, kimleri transfer edecek? Bilal Kısa, Bursaspor'a transfer olacak mı?

 
 
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kısa bir süre önce Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu, transferde eski öğrencisini takıma transfer etmek istiyor.
 
Yeni Yüzyıl gazetesinde yer alan habere göre,  Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın Bilal Kısa'yı vermek istemesi halinde buna ‘hayır' diyemeceğini söyledi.

 

Fenerbahçe, Hakim Ziyech'i istiyor! Hakim Ziyech kimdir?

 
Fenerbahçe'de sezonun ilk yarısında en çok eleştirilen konu orta saha ile forvet arasındaki bağlantının yapılamamasıydı. Sarı lacivertli idareciler bu doğrultuda 10 numara pozisyonu için sürpriz bir isme yöneldi.

 

Güray Vural, Trabzonspor'a mı gidiyor?

 
Trabzonspor'da sol bek arayışı devam ediyor. Bordo -mavili kulüp devre arasında Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı transfer etmek için çalışmalara başladı.
 
Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona erecek Güray ile ilgilen bordo-mavililerin oyuncunun kulübüyle görüşmelere başladığı öğrenildi.
 

 

Aykut Kocaman, Torku Konyaspor'dan ayrılıyor mu?

 
Torku Konyaspor dün gece Aykut Kocaman ile yollarını ayıracak haberlerine resmi twitter hesabından sert bir tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, “Konyaspor'umuzun başarısını hazmedemeyen, huzurunu bozmak isteyen fitneciler yine iş başında” denildi. 
 
Torku Konyaspor'da devre arasında gündem transfer. Transfer üzerinden teknik direktör Aykut Kocaman yıpratılmaya çalışılırken, hocanın da transfer istediği ancak takımdaki dengeleri de bozmak istemediği öğrenildi.

 

Bursaspor'un Pablo Batalla transferi

 
Bursaspor Kulübü, eski futbolcusu Pablo Martin Batalla ile transferi için her konuda anlaştı.
 
Yeşil-beyazlı kulübün A takım menajeri Hüseyin Gedik'in Batalla ile telefonda görüştüğü bildirildi. Bursaspor'un teklifini olumlu karşılayan Batalla'nın Gedik'e, "Ben gelirim. Kulübümle anlaşın" karşılığını verdiği öğrenildi.


Ryan Donk'tan Türkçe rap


 
Galatasaray'ın yeni transferi Ryan Donk sosyal medyadan paylaştığı videolar ile Felipe Melo'nun yerini şimdiden doldurmuş gözüküyor.
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!