comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Hakim Ziyech'i istiyor! Hakim Ziyech kimdir

06 Ocak 2016, Çarşamba 14:54
Fenerbahçe, Hakim Ziyech'i istiyor! Hakim Ziyech kimdir

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde orta saha için Twente'nin genç futbolcusu Hakim Ziyech'i transfer etmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Fenerbahçe'de sezonun ilk yarısında en çok eleştirilen konu orta saha ile forvet arasındaki bağlantının yapılamamasıydı. Sarı lacivertli idareciler bu doğrultuda 10 numara pozisyonu için sürpriz bir isme yöneldi.


Fenerbahçe'den Hakim Ziyech sürprizi


Zaman Gazetesi'nin iddiasına göre; Kadrosuna ofansif orta saha oyuncusu katmak isteyen Fenerbahçe, aradığı ismi Hollanda'da buldu. Diego'nun performansından memnun olmayan Kanarya, Twente'nin genç yeteneği Hakim Ziyech ile anlaşmak üzere. Faslı yıldızın önceki gece kaptanlığının elinden alınması da ‘Bu transfer bitti.' şeklinde yorumlandı.
 
Ara transfer döneminde kadrosuna ofansif orta saha oyuncusu katmak isteyen Fenerbahçe, aradığı ismi Hollanda liginde buldu. Sarı-Lacivertlilerin, Twente'nin 93 doğumlu yıldızı Hakim Ziyech ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlıların, önceki gece ani bir kararla yetenekli futbolcunun kaptanlığını elinden alması, ‘Bu transfer bitti.' şeklinde yorumlandı. Twente, Sarı-Lacivertlilerden 8 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.
 
Takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten 22 yaşındaki genç yıldız, kaptanlığının elinden alınmasının ardından “Ayrılmak istediğimi dile getirdiğim için seyirciler beni sevmemeye başladı. Ne yapalım. İnsanlar bunu kabullenemiyorsa benim umurumda değil.” ifadelerini kullandı.

 

Hakim Ziyech kimdir? Kaç yaşındadır? Nasıl oyuncudur?


22 yaşındaki Faslı futbolcu kariyerine Heerenveen altyapısında başladı. 2014 yılında buradan Twente'ye 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Orta sahada ofansif yönüyle dikkat çeken genç futbolcunun Hollanda ekibiyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!