comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın istediği Oussama Tannane kimdir?

25 Aralık 2015, Cuma 21:32
Galatasaray'ın istediği Oussama Tannane kimdir?

Galatasaray'ın Heracles forması giyen Oussama Tannane için transfer teklifi yaptığı iddia edildi.

Galatasaray Transfer Haberleri - Devre arasında takıma takviye yapacak olan Galatasaray için Hollanda'dan sürpriz bir iddia daha geldi. Sabah saatlerinde Ajax forması giyen Ricardo van Rhijn ile anlaşıldığı yönünde haberler çıkmıştı.


Galatasaray'dan Oussama Tannane transferi


Sarı kırmızılıların bu kez de Heracles forması giyen 21 yaşındaki genç futbolcu Oussama Tannane için resmi teklif yaptığı öne sürüldü. Hollandalı Gazeteci Mike Verweij sosyal medya hesabından bu haberi duyurdu.


Heracles kulüp başkanı Galatasaray'ın Ouassama Tannane transferini doğruladı


Galatasaray'ın Ouassama Tannane transferiyle ilgili Heracles kulübü başkanı Jan Smit, Galatasaray'ı doğrularken anlaşma konusunda ise 'teklif beklendiğini' açıkladı. 

Oussama Tannane kimdir?


1994 doğumlu Faslı futbolcu 2010 yılında Utrecht altyapısından PSV altyapısına transfer oldu. 2012 yılında buradan Heerenveen'e giden genç futbolcu, 1 yıl aradan sonra bedelsiz olarak Heracles'e transfer oldu.

Heracles formasıyla şu ana kadar 58 maça çıkan oyuncu toplam 23 gol attı, 9 asist yaptı. Sol kanatta görev yapan genç futbolcu bu sezon 13 maçta 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Oussama Tannane transfermarkt değeri


Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi sonra erecen olan futbolcunun transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 1.25 milyon Euro.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!