comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın sürpriz transferi Ricardo van Rhijn kimdir?

25 Aralık 2015, Cuma 09:24
Galatasaray'ın sürpriz transferi Ricardo van Rhijn kimdir?

Devre arasında savunmanın sağına transfer yapmak isteyen Galatasaray'ın Ajax forması giyen 24 yaşındaki futbolcu Ricardo van Rhijn ile anlaştığı öne sürüldü.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Kastamonuspor maçı sonrası yaptığı açıklamaların ardından yönetim harekete geçti. Devre arasında sağ bek transferi yapmak isteyen sarı kırmızılıların Ajax'ta forma giyen 24 yaşındaki futbolcu Ricardo van Rhijn ile anlaştığı öne sürüldü.

 

Galatasaray'dan Ricardo van Rhijn sürprizi


Holanda basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın Ajax ile 3 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştığı ve oyuncuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.
 

Ricardo van Rhijn kimdir?

 
Futbola Ajax altyapısında başlayan 24 yaşındaki futbolcu, 2012 yılında Ajax A Takımı'na yükseldi. Sağ bekte görev yapan oyuncu Hollanda Milli Takımı'nda da 8 kez forma giydi.

Ricardo van Rhijn nasıl bir oyuncu?


Hollanda futbolunu yakından takip eden Oğuzhan Oğuz, genç futbolcu hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. Ricardo van Rhijn için olumlu yorumlar yapmayan Oğuz, "Ajax'ta yedekliğe kadar düşmüş bir oyuncuyu almak büyük bir marifet" dedi.
VAN RHİJN, AVRUPA LİGİ'NDE OYNAYACAK MI?


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!