comScore

Galatasaray Galatasaray

Hıncal Uluç'tan Chedjou'ya "Ulan gerzek"

26 Mart 2015, Perşembe 18:07
Hıncal Uluç'tan Chedjou'ya

Galatasaraylılığı ile bilinen usta gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray-Kasımpaşa maçında Chedjou'nun Umut Bulut'la tartışmasını değerlendirdi.

Galatasaraylılığı ile bilinen usta gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray-Kasımpaşa maçında Chedjou'nun Umut Bulut'la tartışmasını değerlendirdi.

Hamza Hamzaoğlu kendi yaptığı, kendi oturttuğu kadroyu kendi bozuyor. Ben böyle bir şey görmedim. Mesela maçın başında Yasin sağda, Olcan solda başladı. Sonra baktılar olmuyor... Futbol maçlarında oyuncuların birbirlerine alışmaları çok önemli. Dünyanın en iyi saati Rolex'i al, içinden bir parçayı çıkar, başka bir parça koy. Saat on para etmez. Tıkır tıkır çalışan sıradan bir saat al, onun içinden bir parçayı çıkar, dünyanın en iyi saati Rolex'ten bir parça yok. Olmaz! Şimdi, Hamza farkında değil ki Sabri – Selçuk – Bruma birbirine alışmış. Olcan – Sneijder – Yasin de birbirine alışmış. Hayır! Kendi yapar kendi bozar. Böyle bir şey olur mu ya! Galatasaray'a kanat oyunu oynatarak liderliğe yükselttin ya. Bunu sen yaptın.
Chedjou o takımdan kovulması gereken bir adam. Maçın sonunda yaptığını anlamama imkân ihtimal yok. Karşılaşmayı 2-0'dan 3-2'ye çevirmiş bir Galatasaray maçı zıplayarak, oynayarak, halay çekerek terk eder. Chedjou arkadaşının üstüne yürüyor ve öyle bir yürüyor ki arkadaşları da yetişip araya girme durumu hissediyorlar. Yürüdüğü de golü atan Umut. Ulan gerzek, iki adım bekle, içeri gir ne olacaksa içerde olsun. Kol kırılır yen içinde kalır. 'Kazandık falan ama Umut Efendi o yaptığın...' falan ne dersen de. Sevinci tribüne yaşatmadı ya. Böyle bir ihanet olabilir mi ya! Galatasaray'ın içindeki casus ancak bunu yapar. Zaten olup olmadığı da belli değil. Her maçta yedirdiği golün haddi hesabı yok. Kendisine baksın önce utanmaz adam! Başkasına laf etmeden evvel kendine baksın. Var mı benimle son 3-4 maçın pozisyonlarını izlemeye! Hadi gelsin. Bulmuşlar Hamza gibi yumuşak adamı... Hamza kendine gelmezse, Hamza bu takımın patronu olduğunu Abdurrahim ve Abdurrahim'in arkasındakilere anlatmazsa bu Galatasaray böyle 9 maçı götüremez. ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!