comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (9 Mart Çarşamba)

09 Mart 2016, Çarşamba 16:49
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (9 Mart Çarşamba)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - 9 Mart Çarşamba gününde basında çıkan Fenerbahçe haberlerini derledik.

 

9 Mart Çarşamba Fenerbahçe Haberleri

 

Vitor Pereira, Braga maçı öncesi konuştu

 

UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Vitor Pereira ve Robin van Persie basın toplantısında konuştu

Braga'nın Türkiye'de fazla bilinmediğini ancak son yıllarda kendini iyi geliştiren bir takım olduğunu söyledi. Vitor Pereira, "Türkiye'de genelde Portekiz'in 3 büyüğü biliniyor. Fakat Braga son yıllarda kendini geliştirdi. Çok iyi organize olan ve agresif oynayan bir takımla karşılaşacağız. Braga'yı çok iyi tanıyorum. Önemli bir hocaları var" ifadelerini kullandı.

Portekizli çalıştırıcı, "Güçlü bir takımız ve çok iyi oyunculara sahibiz. Harika bir atmosfer olacağını düşünüyorum. Biz taraftarımızın önünde turu geçecek skoru elde etmek için mücadele edeceğiz." dedi.

 

Caner Erkin, Inter ile anlaştı mı?

 

İtalyan basını, Caner Erkin'nin Inter ile anlaştığını duyurdu. Ancak futbolcunun temsilcisi bu iddiaları yalanlayarak “Bugün iddia edildiği gibi herhangi bir kulüple sözleşme ya da ön sözleşme imzalamamıştır” açıklaması yaptı.

İki sezon önce Caner'i isteyen ancak İtalya'daki “AB Dışı” oyuncu sınırlaması sebebiyle Inter bu transferi gerçekleştirememişti. Ardından futbolcu da sarı lacivertli kulüple iki yıl daha yeni mukaveleye imza atmıştı. Caner Erkin'in sezon sonu serbest kalacak olması birçok Avrupa ekibini harekete geçirdi. Başka bir kulüple yeni sezon için sözleşme yapmak hakkı bulunan futbolcuya gelen teklifler olsa da halen net bir durum yok.

 

Robin van Persie'ye Lazio talip oldu

 

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce İtalya'da görüntülenen ve Lazio ile adı anılan Robin van Persie, Çizme ekibinin yeniden gündemine geldi.

Corriere dello Sport'un önceki günkü haberinde Lazio'nun yeni hoca adayının Ersun Yanal olduğu ifade edilmişti.

 

Lazio, Robin van Persie'yi transfer etmek istiyor

 

Aynı yayın organı Lazio'nun sezon sonunda Miroslav Klose ile sözleşme yenilemek istemediğinive Alman golcünün boşluğunu Robin van Persie ile dolduracağını yazdı.

İtalyanlar Hollandalı golcünün sezon sonundaki durumuna bakıp Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunacak.

 

Fenerbahçeli futbolcular Braga öncesi iddialı

 

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe sahasında Braga ile karşılaşacak. 10 Mart Perşembe günü oynanacak maç öncesi sarı lacivertli futbolculardan Luis Nani, Alper Potuk ve Fabiano maç günlüğü kitapçığna açıklamalarda bulundu.

 

Nani: “Sahada kazanmak için olacağız”

 

"Braga maçı bizim için sezonun en önemli maçlarından biri. Stadımızın tıklım tıklım dolu olacağını düşünüyorum, taraftarlarımızın da desteğini alarak iyi bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyorum. Bu maç bize sezonun geri kalanı için çok şey kazandırabilecek bir maç, o nedenle sahada kazanmak için olacağız.”

 

Fabiano: “Braga maçını kazanmak için her şeyi yapacağız”

 

"Bizi bekleyen önemli maçlardan biri daha Braga maçı. Takımımız her geçen gün biraz daha kendini geliştiriyor, en yüksek motivasyon ile biz bu sahada olacağız. Tabii ki rakibimize saygıda kusur etmeyeceğiz, bizim için olumlu olacak bir sonuç almak istiyoruz. Maçın sonuna kadar taraftarlarımızın desteğinin arkamızda olacağından eminiz. Kendi sahamızda oynuyoruz ve biz bu maçtan iyi bir sonuç almak için her şeyi yapacağız.”

 

Alper Potuk: “Gol yemeden maçı kazanmalıyız”

 

“Biz çok güçlü rakiplerin arasından Braga'yı seçtik. Braga da güçlü bir ekip Avrupa liginde geçtiğimiz senelerde final oynamış bir ekip. Ben diğer rakiplere göre daha şanslıbir kura çektiğimize inanıyorum. Daha güçlü rakipler de olabilirdi. İnşallah ilk maçımızı evimizde oynayacağız. Taraftarlarımızın her zamanki gibi yoğun desteği ile gol yemeden maçı kazanmamız gerekiyor.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!