comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fernandao'dan yönetime öpücüklü mesaj - Fenerbahçe Haberleri

05 Mart 2016, Cumartesi 12:53
Fernandao'dan yönetime öpücüklü mesaj - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe'nin Amedspor ile oynadığı maçta attığı gol sonrası armasını öpen Fernandao yönetime mesaj yolladı.

FutbolArena - Türkiye Kupası çeyrek finalinde Amed Sportif ile karşılaşan Fenerbahçe'de Fernandao attığı gol sonrası armasını öpmüştü. Brezilyalı golcünün bu hareketi Vitor Pereira'ya değil yönetime mesaj olarak algılandı.
 

Fernandao yönetime mesaj mı yolladı?
 

Akşam'ın haberine göre; Fernandao, kesik yedikten sonra çok üzgündü. Özellikle, "Ben bu takımın en çok gol atan oyuncusuyum. Oynadığım her maçta gol atıyorum. Kesilmeyi hak etmiyorum" görüşündeydi ve yedek kalmayı kabul etmiyordu.

PEREIRA SAHİP ÇIKTI

Vitor Pereira ise Fernandao'ya destek oluyor, "Biz senin kalitenin farkındayız. Ama şartlar bunu gerektiriyor. Sonuçta üst düzey takımlarda sürekli oynayacaksın diye bir kurak yok" diyerek oyuncusunu motive ediyordu. Buna rağmen Fernandao, "Ben F.Bahçe'ye hizmet etmeye devam edeceğim, bu forma altında her oynadığım maçta gol atacağım bak göreceksiniz" görüşünü savunuyordu.

ASIL MESAJI KİMEYDİ?

Bu duygudaki Fernandao, Amed maçında önemli bir kafa golü attı ve F.Bahçe armasını öptü. Fernandao bu öpücükle aslında Pereira değil de kendisini transfer eden yönetime net mesajı vermişti: "Ben buradayım ve gol atmaya devam edeceğim.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!