comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira ve Kjaer basın toplantısı düzenledi - Fenerbahçe Haberleri

24 Şubat 2016, Çarşamba 17:52
Vitor Pereira ve Kjaer basın toplantısı düzenledi - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ve Simon Kjaer, Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak. Fenerbahçe İstanbul'daki ilk maçı Josef de Souza'nın golleriyle 2-0 kazanmıştı.


238687-haber

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve başarlıı stoper Simon Kjaer, Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Simon Kjaer'in basın toplantısı açıklamaları:


"Alışık olmadığımız hava şartlarında oynayacağız. Hedefimiz turu geçecek skoru almak. Süper Lig'de Bursaspor karşısında kaybettiğimiz puan elbette bizi üzdü ama önümüzdeki maçla artık hiçbir ilgisi yok. Bizim şu anki hedefimiz turu geçmek."

Vitor Pereira'nın basın toplantısı açıklamaları:


"Bizim için zor bir maç olacak. Bundan hiç şüphem yok. Bu maça bitmiş olarak bakamayız. Avrupa Ligi'nde büyük hedeflerimiz var, futbolumuzu buna göre oynuyoruz. Buraya beraberliğe değil, kazanmaya geldik. Rakibe saygı duyuyoruz. Lokomotiv Moskova tur için mücadele edecektir. Oyuncularımdan olgun bir futbol bekliyorum."

Soru: "Van Persie ve Fernandao arasında tercih yapmak avantaj mı yoksa zor mu?"  

"O zaman ben oynayayım. Kim oynarsa oynasın. Van Persie oynar, Fernandao oynar. Önemli olan kendi kimliğimizi yansıtmak." 

Pereira'yı sinirlendiren Recep Tayyip Erdoğan sorusu


Putin tişörtü giyen Tarasov olayına değinen bir muhabirin 'Yarın maç sonunda bir Fenerbahçe oyuncusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tişörtü giydiğini görecek miyiz?' sorusu Pereira'yı sinirlendirdi. Vitor Pereira "Ben buraya futbol konuşmaya geldim. Siyasetçi değilim.Bana bu tür sorular sormayın." tepkisini gösterdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!