comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (20 Şubat Cumartesi)

20 Şubat 2016, Cumartesi 18:21
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (20 Şubat Cumartesi)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 20 Şubat 2016 Cumartesi gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

20 Şubat Cumartesi Fenerbahçe Haberleri

 

Giuliano Terraneo görevden ayrılıyor mu?

 
Fenerbahçe'de sezon başında Sportif Direktör olarak anlaşılan Giuliano Terraneo kısa süre içerisinde yapılan yıldız transferlerinde önemli rol oynadığı için taraftarların sevgilisi olmuştu. Sarı lacivertli yönetim ise İtalyan futbol adamıyla anlaşamadığı için yolları ayırıyor.

237263-haber
 
Bugün'ün haberine göre; Başkan Aziz Yıldırım'ın ve idarecilerin büyük çoğunluğunun İtalyan direktörün takım ve teknik heyet üzerinde pasif kaldığını düşündüğü ve bu nedenle ayrılık kararını aldıkları öğrenildi. Sözleşmesi birkaç gün içinde feshedilecek olan Terraneo'nun görevlerini bundan böyle sezon sonuna kadar Başkan Yıldırım'ın yönetim kurulunda yer alan kardeşi Ali Yıldırım'ın sürdürmesi bekleniyor.
 

Aziz Yıldırım'dan teröre lanet

 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, "Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız" dedi.
 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü İstanbul Fatih Şubesinin Cemile Sultan Korusu'nda düzenlediği organizasyona katılarak, kulübün yeni üyelerine rozetlerini takdim etti.

237172-haber
 
Sarı-lacivertli kulübün başkanı, burada yaptığı konuşmada, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle üzgün olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
 
"Bunu samimi olarak söylüyorum, huzurumuz yok, huzursuzuz. Evimize gidiyoruz huzur yok, gazeteyi okuyoruz huzurumuz yok, televizyon seyrediyoruz huzurumuz yok. Hepimizin birlik ve beraberlik günlerinin bugünler olduğunu düşünmeliyiz. Belki söylemeyeceğim şeyi söyleyeceğim. Artık Fenerbahçe Kulübü olarak memleketin bu konusu üzerine düşüncelerimizi yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Artık bizlerin de eylem yapması gerektiğine inandığımı buradan belirtmek istiyorum. O ölen insanların çocuklarının acılarını gördüğümüzde dayanamıyoruz. Ben de sizler gibi terörü şiddetle lanetliyorum. Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız."
 

Beşiktaş'ta Fenerbahçe skandalı

 
Beşiktaş Kulübü'nün hayata geçirmeyi düşündüğü yeni projelerin Fenerbahçe tarafından açıklanmasının şoku yaşanıyor. Siyah beyazlı idareciler kulüp içerisinde bir köstebeğin olabileceğini düşünüyor.

237090-haber
 

Beşiktaş'ta köstebek mi var?

 
Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe'nin son olarak Fenerium için yaptığı kampanya, Beşiktaş Yönetimi'ni şoka soktu. Düşündükleri ve uygulama aşamasına getirdikleri birçok projenin kendilerinden önce başkalarında çıkmasından şüphelenen Başkan Fikret Orman, kulüp içerisinde köstebek arayışına girdi.
 

Josef de Souza'ya Milli Takım müjdesi

 
Fenerbahçe'nin sezon başında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Josef de Souza, Lokomotiv Moskova karşısında sergilediği performans ve attığı 2 golle takıma büyük katkı sağladı. 
 

Josef de Souza, Brezilya Milli Takımı'na seçilecek mi?

 
Fotomaç'ın haberine göre; Sambacıların hocası Dunga'nın talimatıyla Josef'i arayan milli takım yöneticilerinin "Seni takip ediyoruz. Böyle oynamaya devam edersen kadroya çağırılma şansın yüksek" dedikleri belirtildi.
 
Daha önce Brezilya Milli Takımı'nda 3 kez forma giyen oyuncu da "Paramı futboldan kazanıyorum ve her zaman daha iyisini yapmak istiyorum. Hoca beni oynatmasa da kırılmam: işimi yaparım" diye konuştu.

 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!