comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (19 Şubat Cuma)

19 Şubat 2016, Cuma 17:47
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (19 Şubat Cuma)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 19 Şubat 2016 Cuma gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

19 Şubat Cuma Fenerbahçe Haberleri

 

Aziz Yıldırım'dan Pereira'ya Van Persie sorusu

 
Fenerbahçe'de sezon başından bu yana süre gelen Van Persie krizi devam ediyor. Hollandalı yıldızın son maçlarda da oyundan alınması taraftarları ve Aziz Yıldırım'ı da kızdırdı. Yıldırım'ın Vitor Pereira'ya bunun sebebini sorduğu öne sürüldü.
 
Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligde geçen hafta Kasımpaşa'yı 3-1 yendikleri maçın 72'nci dakikasında Robin van Persie'yi oyundan almış ve taraftarın protestosuna maruz kalmıştı. Portekizli hoca gelen tepkilere rağmen Lokomotiv maçında da benzer bir hamleyle Hollandalı'yı 77'de kenara almış ve Kadıköy'de yine ıslık sesleri yükselmişti. Pereira'nın taraftarı karşısına alma pahasına RvP'yi 90 dakika sahada tutmaması Başkan Aziz Yıldırım'ı harekete geçirdi. Yıldırım'ın Lokomotiv maçı sonrası bir araya geldiği Pereira'ya “Neden sürekli Van Persie'yi kenara alıyorsun?” diye sitem ettiği öğrenildi.
 

Elimde sadece iki forvet var

 
Portekizli teknik adamın Yıldırım'ın ince tepkisine cevaben “Robin henüz fiziki açıdan 70 dakikadan fazla oynayacak seviyede değil. Onu ekonomik kullanmak durumundayım, sürekli 90 dakika oynatmak riskli olur. Elimde 2 forvet oyuncusu var ve daha sezonun ortasındayız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
Aynı görüşmede Pereira'nın Van Persie'nin kendisine yönelik tepkilerini de makul karşıladığını belirterek “Oyuncu ya da taraftar tepkisi önemli değil. Önemli olan takımın kazanması” dediği bildirildi.
 

Fenerbahçe, Mohamed Elyounoussi'yi transfer ediyor mu?

 
Bu sezon önemli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe'nin gelecek sezon için de şimdiden çalışmalara başladığı ifade edildi. Sarı lacivertlilerin bu doğrultuda Molde'de forma giyen Mohamed Elyounoussi ile ilgilendiği öne sürüldü.
 
Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Norveç ekibi Molde'nin genç yıldızı Mohamed Elyounoussi için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran yönetimin; hem sol kanatta hem de forvette görev yapabilen Elyounoussi'nin transferini sezon bitmeden noktalamak istediği öğrenildi. 
 
Kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.78'lik oyuncuyla İngiltere ve Almanya'dan da bazı kulüplerin ilgilendiği, bu nedenle Fenerbahçe'nin elini çabuk tutmaya çalıştığı belirtildi.
 

Josef De Souza en iyi 11'e seçildi

 
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında sahasında Lokomotiv Moskova'yı 2-0 deviren Fenerbahçe'de gollerin altına imza atan ve çok iyi bir performans sergileyen Josef de Souza en iyi 11'e seçildi.
 

UEFA Avrupa Ligi haftanın en iyi 11'i

 
Bu sezon daha önce Gökhan Gönül'ün de seçildiği haftanın kadrosuna sarı lacivertlilerden Josef de Souza da seçildi.
 

Fenerbahçe'nin 300 bin liralık yeni projesi 

 
Fenerbahçe'de 21 Şubat Pazar günü Tüzük Tadil Kongresi yapılacak. Sarı lacivertli yönetim bu kongrede kulübe yeni üye alımıyla ilgili maddeyi kaldırarak her yıl sınırsız üye alımı yapmayı hedefliyor. Bununla birlikte kulübe 300 milyon liralık gelir geleceği hesaplanıyor.
 

Fenerbahçe'de kulübe üye alımı sınırsız mı oluyor?

 
Sabah'ın haberine göre; Hazırlanan taslaktaki bir maddenin akıbeti ise henüz netlik kazanmadı. Yönetim kurulu, 10 bin TL'lik asil üyelikle ilgili bazı değişiklikler yapmak istiyor. Buna göre, mevcut "Her yıl Genel Kurul üyesi sayısının yüzde 10'u kadar üye alımı yapılabilir" sınırlamasının kaldırılması ve her yıl kulübe sınırsız üye alımı yapılması düşünülüyor.
 
Yönetimin bu değişikliği istemesinin ana sebebi, hem mevcut "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin bu yolla desteklenmesi hem de üye sayısının artışıyla yeni gelir yollarının sağlanması... Yönetim, bu değişiklikle 20 bin civarında olan asil üye sayısının kısa vadede 50 bine dayanmasını bekliyor. Bu da yaklaşık 300 milyon TL'lik yeni bir gelir kaynağı demek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!