comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (16 Şubat Salı)

16 Şubat 2016, Salı 16:05
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (16 Şubat Salı)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 16 Şubat 2016 Salı gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

16 Şubat Salı Fenerbahçe Haberleri

 

Robin van Persie'ye Çin'den gelen teklif

 
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü golcüsü Robin van Persie için Çinliler müthiş bir teklif yaptı.
 
Sezon başından beri bekleneni tam olarak veremeyen Robin van Persie için Çin ekibi Shanghai Shenhua takım, 20 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu.
 
Bugün Gazetesi'nde yer alan haberde, Çin'in Shanghai Shenhua takımının bu teklifi Fenerbahçe yönetiminin kafalarını karıştırdı. 
 
Haberde ayrıca Çin ekibinin teklifi 25 milyon Euro'ya kadar çıkarabileceği de yer aldı. Fenerbahçe yönetiminin Robin van Persie için Vitor Pereira ile konuşacağı ifade ediliyor.Fenerbahçe'de Raul Meireles, diz sakatlığının etkisinden kurtulamadı. Sağ dizinden geçirdiği ciddi operasyon sonrası toparlanamayan Portekizli futbolcu, bu hafta da takımdan ayrı çalışmalar yaptı. 
 

Raul Meireles'in sakatlığında son durum

 
Amedspor maçıyla sahalara dönse de operasyon geçirdiği dizindeki ağrılar sürüyor. Bu sebeple deneyimli futbolcunun sezon sonuna kadar takıma tam kapasite ile takıma katılması beklenmiyor. 
 
Futbolcu bugünkü Lokomotiv Moskova maçı öncesi de takımdan ayrı olarak çalıştı
 

Giuliano Terraneo, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

 
Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan ve Başakşehir ile anlaşan Emre Belözoğlu'nun yeniden sarı lacivertli kulüpte görev alacağı öne sürüldü. Başkan Aziz Yıldırım'ın deneyimli futbolcuyu Sportif Direktör olarak görmek istediği ifade edildi.
 
Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'de sezon başında sürpriz bir şekilde sportif direktörlük görevine getirilen Giulliano Terraneo yaptığı transferlerle kısa zamanda taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Ancak Başkan Aziz Yıldırım ile "Samandıra'ya gelme" konusunda ters düşen İtalyan sportif direktör kısa zamanda gözden düştü. 
 

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye dönecek mi?

 
Sezon başında Emre Belözoğlu'nu takımdan gönderen Terraneo'ya bazı yöneticiler tepki göstermişti. Yıldırım da Emre'ye "Gel Terraneo'nun yardımcısı ol" teklifini yapmıştı. Ancak futbol opnamak istediğini söyleyen Emre'nin önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye sportif direktör olabileceği öğrenildi. İngilizce ve İtalyanca bilen Emre'ye Başkan Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde resmi teklif yapacağı konuşuluyor.
 
Önce tüm yetkileri elinden alındı. Daha sonra da stattaki odası boşaltıldı. Samandıra'da yalnız adam durumuna düşen İtalyan sportif direktörün önceki gün de imza yetkisinin elinden alındığı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın sezon sonunda Terraneo'yu takımdan göndereceği ve yerine Emre Belözoğlu'nu getireceği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!