comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (9 Şubat Salı)

09 Şubat 2016, Salı 16:12
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (9 Şubat Salı)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 9 Şubat 2016 Salı gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

9 Şubat Salı Fenerbahçe Haberleri


Galatasaray ve Fenerbahçe arasında büyük kampanya farkı

 
Ekonomik sıkıntı içindeki Galatasaray'da Yönetim birlik beraberliği pekiştirmek ve gelir elde etmek için sarı-kırmızı bileklik projesine imza attı. Fenerbahçe'de benzer gerekçelerle 1 milyon üye projesini gerçekleştirdi.

 

Galatasaray bileklikleri ne kadara satıyor?

 
İki kulübün gerçekleştirdiği kampanyada Fenerbahçe kişi başına 10 bin TL sınırı koyarken, Galatasaray bileklik 10 TL dedi.
 
Ekonomik anlamda sıkıntıda olan kulüpler  çeşitli projelere imza attılar. Beşiktaş ve Trabzonspor “FEDA”, Fenerbahçe 1 Milyon Üye, Galatasaray “Tek Yürek” bileklik dedi.

 

Fenerbahçe kişi başı 10 bin TL sınırı koydu

 
Fenerbahçe'nin kampanyasıyla Galatasaray'ın kampanyası arasında ekonomik olarak adeta uçurum var. Fenerbahçe “1 milyon Üye” projesinde kişi başına 10 bin TL hesabı çıkarırken, Galatasaray “Tek Yürek”  bileklik projesiyle kişi başına 10 TL hesabı çıkardı.

 

Fenerbahçe'nin oyun sistemi nasıl olacak?

 
Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira bu mağlubiyetin nedenlerini araştırıyor. Portekizli hocaya göre Robin van Persie'nin oynaması oyun planını bozuyor.
 
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Teknik direktörsüz rakipleri karşısında ortaya çıkan bu beklenmedik skorun bir daha yaşanmamasına adına bir dizi önlemler alacak olan sarı-lacivertliler, bundan sonraki süreçte oyun formasyonunda değişiklik yapacak.

 

Vitor Pereira'dan Van Persie için FLAŞ sözleri

 
Sezonun en az gol yiyen ekibi konumundayken kalelerinde 4 gol görmelerini çift forvetli sisteme bağlayan teknik patron Vitor Pereira, Robin van Persie konusunda da çok çarpıcı tespitler yaptı. Hollandalı'nın eksik taraflarının takımı olumsuz etkilediğine dikkat çeken genç teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
 
“Herkes ‘Van Persie nasıl oynamaz?' diye konuşuyor. Eleştirilerin dozu her hafta artıyor. Bunun farkındayım. Ancak şu bir gerçek ki van Persie'nin şu an fiziksel dezavantajları çok. Takımın çok gerisinde olduğunu düşünüyorum. Hal böyle olunca takım savunmasına katkıda bulunmuyor.
 

Luis Nani'den özeleştiri

 
Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de moraller bozuk.
 
Morali bozuk olan futbolculardan biri de takımın en üretken isimlerinden Luis Nani. 
 

Luis Nani, Antalyaspor yenilgisi sonrası neler dedi?

 
Fanatik'te yer alan haberde, deneyimli yıldız, Beşiktaş'ın 5 puan önünde olmalarının kendilerini strese soktuğunu belirtti.
 
Portekizli oyuncu,  "Açıkçası rakibimiz bize iyi bir ders verdi. Bu yenilgi, ilerleyen haftalar için iyi bir tecrübe olacak. Bundan sonra çok daha dikkatli olacağız. Cuma günkü Kasımpaşa maçının önemi çok büyük. Taraftarımız önünde kazanarak yeni bir seri başlatırsak, yaralarımızı da sarmış oluruz” dedi.
 

Sarı Lacivertliler 7.5 yıl sonra 7 gol yedi

 
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçei deplasmanda Amedspor ile 3-3 berabere kaldı.
 
Rakibinden 3 gol yiyen Fenerbahçe iki maçtır kalesini gole kapatmakta oldukça zorlanıyor.
 

Fenerbahçe en son ne zaman 2 maçta 7 gol yedi?

 
Sarı-Lacivertliler Antalyaspor ve Amedspor'dan toplam 7 gol yedi.
 
Fenerbahçe 7.5 yıl sonra ilk kez üst üste 2 resmi maçta 7 golü kalesinde gördü. Fenerbahçe 2008-2009 sezonunda Bursaspor ve Arsenal'den toplamda 7 gol yemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!