comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira'dan Van Persie için FLAŞ sözleri - Fenerbahçe Haberleri

09 Şubat 2016, Salı 10:32
Vitor Pereira'dan Van Persie için FLAŞ sözleri - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Van Persie ile ilgili çok konuşulacak tespitlerde bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira bu mağlubiyetin nedenlerini araştırıyor. Portekizli hocaya göre Robin van Persie'nin oynaması oyun planını bozuyor.

Fenerbahçe'nin oyun sistemi nasıl olacak?


Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Teknik direktörsüz rakipleri karşısında ortaya çıkan bu beklenmedik skorun bir daha yaşanmamasına adına bir dizi önlemler alacak olan sarı-lacivertliler, bundan sonraki süreçte oyun formasyonunda değişiklik yapacak.
 
Sezonun en az gol yiyen ekibi konumundayken kalelerinde 4 gol görmelerini çift forvetli sisteme bağlayan teknik patron Vitor Pereira, Robin van Persie konusunda da çok çarpıcı tespitler yaptı. Hollandalı'nın eksik taraflarının takımı olumsuz etkilediğine dikkat çeken genç teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
“Herkes ‘Van Persie nasıl oynamaz?' diye konuşuyor. Eleştirilerin dozu her hafta artıyor. Bunun farkındayım. Ancak şu bir gerçek ki van Persie'nin şu an fiziksel dezavantajları çok. Takımın çok gerisinde olduğunu düşünüyorum. Hal böyle olunca takım savunmasına katkıda bulunmuyor.
 
‘RvP TOPARLANMALI'
 
Orta sahadan bir kişi eksilterek onu oyuna almamızla Antalya'ya art arda pozisyonlar verdik. Rakip sürekli olarak üzerimize geldi. Bunu bir daha yaşamamamız için van Persie'nin kendisine daha çok dikkat etmesi gerekli.
 
Sezonun ikinci yarısında ofansif tarafımızın ağır basmasını istiyordum ancak eski formasyonumuza dönmek zorundayız. Üçüncü bölgedeki silahlarımızı yine en iyi şekilde kullanacağız ancak işin defansif yönü bizim adımıza bundan sonra daha önemli.” 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!