comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira'nın Antalyaspor planı

03 Şubat 2016, Çarşamba 09:38
Vitor Pereira'nın Antalyaspor planı

Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Vitor Pereira stratejisini belirledi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira planını hzırladı.


Fenerbahçe'den Samuel Eto'o'ya özel önlem


Hürriyet'te yer alan habere göre; Cuma günü deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde teknik direktör Pereira, kırmızı beyazlıların yıldız golcü Samuel Eto'o'ya özel önlem alacak.

‘SARKMALARA DİKKAT'
Analizlerini tamamlayan Portekizli çalıştırıcı Kemarunlu oyuncunun marke edilmesi için ön liberolara özel çalışmalar yaptırmaya başladı.

Antalyaspor'un 3 hücum oyuncusu Eto'o, Mbilla ve Ömer Şişmanoğlu'nun savunma arkasına başarı ile sarktığını düşünen Pereira antrenmanda bu pozisyonlar için Mehmet Topal ve Josef'i özel olarak görevlendirdi. Bu iki futbolcu bir taraftan takım savunmasının belkemiği olmayı sürdürecek, diğer taraftan ise özel görevlerine odaklanacaklar.

KUPA MAÇINI İZLEDİ

Pereira hücum planını da oluşturdu. Antalya ile oynanan kupa maçlarında rakibin özellikle göbek bölgesini çok iyi koruduğunu ve başarılı bir savunma anlayışı olduğunu tespit eden başarılı teknik direktör, rakibi bu kez kanatlardan devirmek için planlar yapıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!