comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 31 Ocak Pazar

31 Ocak 2016, Pazar 17:14
Fenerbahçe transfer haberleri - 31 Ocak Pazar

Fenerbahçe ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.
 

Fenerbahçe, Seydou Doumbia'yı transfer edecek mi?

 
Ara transfer döneminin bitimine saatler kala Fenerbahçe'ye Seydou Doumbia'dan kötü haber geldi.

 

Seydou Doumbia Newcastle United'a mı gidiyor?

 
İtalya'nın Di Marzio sitesine göre sağlık kontrolleri için İngiltere'ye ulaşan Seydou Doumbia, kontrollerin ardından Newcastle United'a imza atacak.
 
Roma ile bağlarını koparan Seydou Doumbia için transfer grişimlerinde bulunan Fenerbahçe, İtalyan kulübünü ikna etmiş ancak Doumbia ile anlaşmayı başaramamıştı.

 

Emenike transferinde ilginç ayrıntı! Emenike, West Ham United'a transfer olacak mı?

 
Fenerbahçe'li Emmanuel Emenike'nin, West Ham United'a transferinde ilginç detaylar dillendiriliyor. 

 

Emenike West Ham'a ne kadar paraya transfer olacak?

 
Habertürk gazetesinin haberine göre, 1 milyon Euro kiralama bedeli ile West Ham'a gidecek olan Emmanuel Emenike, Slaven Bilic tarafından 10 maçta oynatılırsa bonservisi alınmak zorunda! Bonservis bedeli ise tam 11 milyon Euro! 
 
West Ham'da diğer forvet oyuncuları Diafra Sakho ve Andy Carroll'un sakatlıkları da Emenike'nin oynama şansını arttırıyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!