comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 30 Ocak Cumartesi

30 Ocak 2016, Cumartesi 16:23
Fenerbahçe transfer haberleri - 30 Ocak Cumartesi

Fenerbahçe ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.

 

Fenerbahçe, Luiz Adriano'yu transfer ediyor mu?

 
Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Fenerbahçe golcü transferi için görüşmelerini sıklaştırdı. Sarı lacivertlilerin Roma'da forma giyen Seydou Doumbia ile büyük oranda anlaştığı ifade edilirken, son anda bu transferde bir sorun çıkması halinde alternatif ismin belirlendiği iddia edildi.
 
Takvim'in haberine göre; Eğer Doumbia'nın transferinde problem çıkarsa ilk alternatif de hazır durumda. O futbolcu da Milan'ın golcüsü Luiz Adriano. Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu kiralamak için İtalyan kulübü ile görüşmeler yaptığı ancak Milan'ın kiralamaktan ziyade 10 milyon Euro bonservis bedeliyle satma seçeneğini tercip ettiği ifade ediliyor.
 

 

Luis Nani, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

 
Fenerbahçe'de ara transferin son günlerinde hücum hattına takviye için çalışmalar yoğunlaşırken, mevcut kadronun da bozulmaması için ekstra çaba harcanıyor.
 
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özellikle yüksek bonservis bedelleriyle aktif transfer politikası izleyen Çin kulüplerinden gelen teklifler son günlerde konuşuluyordu. Çin'den daha önce Nani için gelen teklif de kesin bir dille reddedilmişti.
 
Fenerbahçe yönetimi bu transfer döneminde hiçbir oyuncunun satılık olmadığı ve gelen tekliflerin Nani'deki olduğu gibi reddedilmesi kararını aldı.

 

Aziz Yıldırım'dan transfer açıklamaları

 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kulübün aylık düzenlenen genel kurulunda açıklamalarda bulundu. Transferlere değinen Aziz Yıldırım, Nani'ye tam 20 milyon Euro'luk bir teklif geldiğini ancak bu teklifi reddediklerini söyledi.

 

Fenerbahçe, Nani'yi satacak mı?

 
Yıldırım, "Nani için 20 milyon Euro verdiler dün. Çocuğa da 10 milyon euro verdiler. Ama göndermedik. Kendisi de gitmek istemedi" ifadelerini kullandı.

 

West Ham United, Emenike'yi transfer ediyor mu? Aziz Yıldırım, Emenike transferi için neler dedi?

 
Aziz Yıldırım, West Ham United'a transferi gündemde olan Emenike ile ilgili ise, "West Ham, Emenike'yi kiralık istiyor. Biz 1 milyon euro kiralama bedeli istedik. Bonservis bedeli ise 11 milyon euro. Eğer 10 maç oynarsa bu bedel karşılığında West Ham United satın alabilir" dedi.

 

Salih Uçan, Fenerbahçe'ye geri dönecek mi?

 
Salih Uçan ile ilgili de konuşan deneyimli yönetici, "Roma, Salih Uçan'ı kiralamak için bizden yetki istedi ama izin vermedik. Onlar da takımda tutmaya karar verdiler" ifadelerini kullandı.
 
 

Bruno Alves'i hangi takım istiyor? Bruno Alves Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

 
 
Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi biten futbolculardan Bruno Alves'e Bundesliga'dan talip var. Bild'de yer alan habere göre, Hannover 96, Portekizli stoperi sezon sonunda transfer etmek istiyor.
 
Sezon sonunda serbest kalacak olan ve Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemeyeceği iddia edilen Bruno Alves için Bundesliga ekibi oyuncuya yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe ise sezon sonunu beklemeden Bruno Alves için bonservis bedeli alacak olmasından dolayı transfere sıcak bakıyor. Haberde Bruno Alves'in Hannover 96'dan 2 milyon Euro senelik ücret talep ettiği yer aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!