comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 29 Ocak Cuma

29 Ocak 2016, Cuma 16:53
Fenerbahçe transfer haberleri - 29 Ocak Cuma

Fenerbahçe ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.
 

Arjen Robben Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Arjen Robben'i hangi takım istiyor?

 
Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben'e eski takımı PSV Eindhoven transfer etmek istiyor. Zaman zaman Fenerbahçe'nin de gündemine gelen hatta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hayallerini süsleyen deneyimli yıldız için Hollanda ekibi nabız yoklayacak.
 
2003-2004 sezonunda PSV Eindhoven'dan Chelsea'ye transfer olan Arjen Robben konusunda PSV Eindhoven Teknik Direktörü Philipp Cocu, açıklamalarda bulundu. Başarılı çalışyırıcı, "Onu bu sezon da isterim. Ancak, sanırım takvimler bu iş için en uygun zamanın yazın olduğunu söyleyebiliriz" dedi.
 
 

Chelsea, Robin van Persie'yi transfer edecek mi? Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin durumu

 
Fenerbahçe'nin sezon öncesinde Manchester United'tan kadrosuna kattığı Robin van Persie'nin adı son günlerde Chelsea ile anılıyordu. Falcao'nun yerine düşünülen Hollandalı yıldız ile ilgili Fenerbahçe'nin tavrı ise oldukça net.
 
Fanatik'te yer alan habere göre Sarı-Lacivertli yönetim birkaç ay önce Barcelona ile de anılan Robin van Persie'yi satmayacak. Fenerbahçeli yöneticilerin Robin van Persie transferi konusunda ortak akıla vardıkları ve çok zor bir şekilde transfer edilen Robin van Persie'yi kolay kolay elden çıkarmamaları yönünde görüş bildirdiği öne srülüyor.
 

 

West Ham United, Emenike'yi transfer edecek mi?

 
Fenerbahçe'nin sezon başında Al Ain'e kiraladığı ancak sezon ortasında Katar ekibinin sözleşmesini feshettiği Emmanuel Emenike, adım adım West Ham United'a transfer oluyor. Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibi, alacakları forveti satın alma opsiyonuyla kiralamak istediklerini açıklarken forvet konusunda tek ismin Emmanuel Emenike olduğu öğrenildi.
 
Fanatik'te yer alan habere göre, West Ham Başkanı David Sullivan'ın, “Bir forvet almak istiyoruz. Bu dönemde yapacağımız kiralık transfer kesinlikle satın alma opsiyonlu olacak” ifadelerini kullandı.Emenike'nin bonservis bedelinin 15 milyon Euro olduğu ve Fenerbahçe'nin opsiyona bu miktarı koydurtacağı iddia edildi.
 

 

Fenerbahçe, forvete kimi transfer edecek?

 
Süper Lig'de lider durumda bulunan Fenerbahçe, transferde atağa kalktı.Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda forvet çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'nin gündeminde 3 golcü bulunuyor. Fanatik'te yer alan habere göre Sarı-Lacivertli ekip Roma'da forma fiyen Seydou Doumbia için girişimlere başladı. Di Marzio'nun yaptığı açıklamada Fenerbahçe para konusunda Seydou Doumbia ile anlaşamamıştı ancak yönetimin ikinci bir görüşme için hazırlandığı ifade ediliyor.
 
Sarı-Lacivertlilerin ikinci ve üçüncü planı da bulunuyor. İddialar arasında Atletico Madrid'e oynayan Angel Correa ve Milan forması giyen Luiz Adriano.

 

Fenerbahçe, Simone Zaza'yı mı transfer edecek?

 
Fenerbahçe Yönetimi, Pereira'nın isteği doğrultusunda Roma forması giyen Seydou Doumbia için girişimlerine devam ediyor. Fenerbahçe'nin diğer adayıysa İtalyan golcü Simone Zaza. Juventus forması giyen İtalyan golcünün ismini ortaya atansa Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Murat Aşık oldu.
 
Aşık, Radyospor'da “Fenerbahçe'nin gündeminde olan diğer ismin Simone Zaza olduğunu duydum. Eğer Doumbia olmazsa Zaza'ya gideleceğini duydum” dedi. Juventus forması giyen 24 yaşındaki Zaza geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'ın da gündemine gelmişti. Zaza bu sezon Juventus'ta toplam 13 maçta forma giyip 6 gol attı. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!