comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 28 Ocak Perşembe

28 Ocak 2016, Perşembe 17:39
Fenerbahçe transfer haberleri - 28 Ocak Perşembe

Fenerbahçe ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.

 

Fenerbahçe, Doumbia'yı transfer etti mi?

 
Fenerbahçe'nin Roma'da forma giyen Seydou Doumbia ile anlaştığı yönünde haberler çıkmıştı. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve çok iddialı bir yorum yaptı.
 
NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında konuşan Demirkol, "Fenerbahçe, Doumbia'yı % 95 aldı. Çok iyi bir transfer yaptılar. Doumbia kaliteli bir hücum oyuncusu. Hücum hattında her noktada görev alabiliyor. Benim çok beğendiğim bir oyuncu. Fenerbahçe doğru bir transfer yaptı" dedi.
 

Seydou Doumbia kimdir?

 
Futbola ülkesi Fildişi Sahili'nde başlayan futbolcu asıl çıkışını 2010 yılında Young Boys'tan CSKA Moskova'ya 11 milyon Euro'ya transfer olarak yaptı. Rus ekibinde de çıkışını sürdüren golcü futbolcu, geçen yıl 14.40 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma'ya gitti.
Roma'da bu sezon 21 maça çıkan Doumbia 11 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

 

Seydou Doumbia'nın menajeri açıkladı! Fenerbahçe, Doumbia'yı transfer edecek mi?

 
Ara transfer döneminin sessiz kulübü Fenerbahçe'de bitime 3 gün kala forvet transferi konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.
 
Fanatik Gazetesi'ne konuşan Fenerbahçe'nin hedefinde olduğu iddia edilen Seydou Doumbia'nın menajeri Cristophe Payot transfer teklifleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 
İtalya basınında çıkan Fenerbahçe'nin teklif yaptığı iddiası hakkında konuşan Seydou Doumbia'nın menajeri "Doumbia Roma'dan ayrılıyor. Di Marzio Fenerbahçe'nin teklif yaptığını yazmış ama bana öyle bi teklif gelmedi. Sanırım yanlış kişiyle görüştüler. Fenerbahçe yöneticileri istediği zaman bana kolayca ulaşabilir. Çin, Premier Lig ve Bundesliga'dan teklifler var. Oturup değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.
 

 

Emenike, West Ham United'a transfer oldu mu?

 
Fenerbahçe'nin sezon başında Al Ain takımına kiraladığı fakat orada tutunamayan Emmanuel Emenike'nin yeni adresi belli oldu. Nijeryalı golcü West Ham United ile anlaştığını resmen açıkladı.
 
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nijeryalı futbolcu, West Ham United armasını paylaşarak altına "Ben çok mutluyum" notunu düştü.
 
West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic paylaşım sonrası yaptığı açıklamada "Emenike transferini bitirmek üzereyiz. Fenerbahçe ile görüşmelerimiz devam ediyor. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.
 
Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı Türkiye Kupası maçında genç bir 11 çıkaran Vitor Pereira'nın takımın yönetimini PAF takım hocası Şenol Çorlu'ya bırakması dikkat çekmişti.

 

Mehmet Demirkol'dan Doumbia'ya övgüler

 
Spor yorumcusu ve gazeteci Mehmet Demirkol NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Vitor Pereira'ya övgüler yağdırdı.
 

Mehmet Demirkol 'Pereira'nın yönetimi Şenol Çorlu'ya bırakması muhteşem olay'

 
"Bir teknik direktör kolay kolay başka bir hocayla yerini paylaşmaz. Bunu yapacak Türk hoca tanımıyorum. Pereira'nın dünkü maçta yerini Şenol Çorlu'ya bırakması muhteşem bir olay. Çok eleştirdim ama hakkını da verelim. Dün sahaya çıkan kadroyu Şenol Çorlu daha iyi tanıyordu. Bu yüzden yönetimi ona vermek çok doğruydu."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!