comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 27 Ocak Çarşamba

27 Ocak 2016, Çarşamba 15:34
Fenerbahçe transfer haberleri - 27 Ocak Çarşamba

Fenerbahçe ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberleriniderledi.

 

27 Ocak Çarşamba Fenerbahçe Transfer Haberleri

 

Emenike West Ham United'a mı gidiyor?

 
İngiltere Premier Lig'in yayıncı kuruluşu Sky Sports'un bu gece geçtiği son dakika haberine göre, West Ham United kulübü Emmanuel Emenike transferinde sona yaklaştı.  
 
Slaven Bilic'in çalıştırdığı Londra ekibinin Fenerbahçe'ye yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama teklifi kabul edildi. İki taraf arasında bir çok konuda anlaşma sağlanırken, sadece Fenerbahçe'nin alacağı kiralama ücreti ile ilgili son pazarlıkların devam ettiği bildirildi. Sözkonusu haberde büyük ihtimalle anlaşmanın 24 saat içinde sağlanacağı bilgisine yer verildi. 

 

Fenerbahçe Emenike'yi satmalı mı? Ankete katıl

 
Fenerbahçe'nin sezon başına Al Ain'e kiraladığı ancak devre arasında Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin sözleşmesini feshettiği Emenike'nin ne yapacağı merak konusu oldu.
 
İlk yarının başından bu yana forvetteki sayısal eksiklikten dolayı yönetimden transfer isteyen Vitor Pereira'nın Nijeryalı golcüyle ilgili tutumu henüz bilinmiyor.

 

Emenike, West Ham United'a transfer olacak mı?

 
Mevcut durumda West Ham United'ın Fenerbahçe'ye Emenike için cazip bir teklif sunması yönetimi de düşündürüyor.
 
Peki Fenerbahçe Emenike'yi satmalı mı yoksa takımdaki forvet eksikliğini düşünüp takıma tekrar çağırmalı mı? FutbolArena'nın anketinde bu soruyu taraftara soruyoruz. 

 

İşte halen devam etmekte olan anketimiz

 
 
 

 

Van Persie Chelsea'ye mi transfer oluyor?

 

Ara transfer döneminin sessiz kulübü Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin varlığı tehlikeye düştü.
 
İngiltere'nin Daily Express sitesinin haberine göre Londra'ya getirdiği Alexander Pato'yu kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanan Chelsea, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda rotayı Robin van Persie'ye çevirecek.
 
Haberde Radamel Falcao'nun sakatlıktan yeni çıkmış olması nedeniyle forvet pozisyonunda alternatif sıkıntısı yaşayan Chelsea'nin, Pato transferinden alınacak olası olumsuz sonuçta Fenerbahçe'nin kapısını çalmak için harekete geçeceği ifade ediliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!