comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 26 Ocak Salı

26 Ocak 2016, Salı 16:44
Fenerbahçe transfer haberleri - 26 Ocak Salı

Fenerbahçe ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri -  Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.

 

26 Ocak Salı Fenerbahçe transfer haberleri


Fenerbahçe, Doumbia'yı transfer mi ediyor? Seydou Doumbia kimdir?

 
 
Forvet hattına transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Roma'da forma giyen Seydou Doumbia ile ilgilendiği öne sürüldü.
 
Sky Sport muhabiri Di Marzio'nun geçtiği habere göre; sarı lacivertli takım Doumbia ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Fenerbahçe'nin sezon sonu satın alma opsiyonuyla Doumbia'yı kiralamak istediği yazıldı. 28 yaşındaki golcü futbolcuyla Fenerbahçe'nin dışında Aston Villa ve Swansea City'nin de ilgilendiği belirtildi. 

 

Fenerbahçe transferde ne durumda? Fenerbahçe transfer yapacak mı? Hakim Ziyech kimdir?

 
Orta sahaya da takviye isteyen Vitor Pereira, Feyenoord'da oynayan Hakim Ziyech'i listesine eklemişti.Ocak ayının başında da gündeme gelen Hakim Ziyech ile ilgili kuvvetli iddialar konuşulmaya başlandı.
 
İtalya ve Hollanda basınında yer alan habere göre Sampdoria'nın da ilgilendiği 22 yaşındaki oyuncu için en yüksek teklifi Fenerbahçe'nin yaptığı ifadeleri yer aldı.
 
 

West Ham, Emenike ile anlaştı mı? Emenike, Fenerbahçe'ye dönecek mi?

 
 
İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın forvet transferi için listesindeki en büyük iki aday Burak Yılmaz ve Emmanuel Emenike. Slaven Bilic'in takımı iki transfer için de görüşmelerini sürdürürken bugün İngiliz basınında yeni bir iddia ortaya atıldı.
 
Evening Standard'ın haberine göre West Ham, Emenike ile sözleşme konusunda el sıkıştı. Ama henüz Al Ain ve Fenerbahçe'yle anlaşma sağlayamadı. Londra kulübünün Emenike'yi 7 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği öne sürüldü. Kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!