comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira umduğunu bulamadı! Sistem değişiyor

23 Ocak 2016, Cumartesi 10:28
Vitor Pereira umduğunu bulamadı! Sistem değişiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Tuzlaspor karşısında denediği forvetsiz sistemden beklediği verimi alamadı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin sakatlanmasıyla forvette tek alternatif olarak kalan Fernandao'ya gözü gibi bakan Vitor Pereira'nın Tuzlaspor karşısında denediği forvetsiz sistemden memnun kalmadığı ifade edildi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Nani'nin takımın 3. forveti olması beklense de ileri uçta Volkan Şen'e şans veren sarı-lacivertliler, milli futbolcunun pozisyonları cömertçe harcamasıyla büyük hayal kırıklığına uğradı.
Dönem dönem Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de uyguladığı bu taktik anlayışın, ilk karşılaşmada beklentileri karşılayamaması üzerine Fernandao'nun önemini bir kat daha anlayan Portekizli hoca, oyuncusunu daha ekonomik kullanmak adına kupa maçlarında bu sistemi istemese de yine hayata geçirecek.

ÖNCELİK NANI'DE

Robin van Persie hazır duruma gelene kadar oyuncuların bu formasyona uyum sağlamasını umut eden Pereira, Alper Potuk ve Ozan Tufan'dan rakip kaleye en yakın oynayan futbolcuya daha çok yardım etmesini istiyor.

Maçların zorluk derecesine göre kanatlardaki isimlerde tercihlerini değişirecek olan hoca, gerekirse kupada dinlendirdiği Nani'yi de devreye sokacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!