comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 22 Ocak Cuma

22 Ocak 2016, Cuma 16:43
Fenerbahçe transfer haberleri - 22 Ocak Cuma

Fenerbahçe ile igili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.
 

Vitor Pereira, yönetimden transfer istedi mi?

 
 
Süper Lig'de Jose Fernandao ve Robin van Persie'yi transfer eden ancak Moussa Sow'un takımdan ayrılmasından sonra elinde sadece 2 forvet kalan Fenerbahçe'de gündem transfere çevrildi.
 
Vatan'da yer alan habere göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Robin van Persie ve Jose Fernandao'nun üzerinde çok yük bindiği ve geniş maç maratonunda 3. fovete ihtiyaç olduğunu yönetime iletti.

 

Fenerbahçe forvet transfer edecek mi?

 
Özellikle Robin van Persie'nin 10 gün sürecek sakatlığı ve Jose Fernandao'nun bu süreçte eldeki tek forvetin olduğunu anlatan Vitor Pereira, yönetimden transfer istedi.
 
Fenerbahçe yönetimi ise devre arası transfer döneminin bitmesinde az bir süre kala bir fırsat transferi kollamaya devam ediyor. Sarı-Lacivertli yönetim, yıldız bir golcü yerine bütçesyi sarsmayacak ve Fernandao ve Robin van Persie'ye alternatif olacak bir forvet ile anlaşmay sağlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!