comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 8 Ocak Cuma

08 Ocak 2016, Cuma 17:22
Akşam Postası - 8 Ocak Cuma

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 8 Ocak Cuma günü öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri sizler için derledik.


8 Ocak Cuma Transfer Haberleri


Beşiktaş kaleci Cassio için Corinthians ile anlaştı mı?

 
Boyko ve Mandanda isimlerinin gölgesinde sürpriz bir adım atan Beşiktaş, kaleci transferini bitirmek üzere.
 
Brezilya basınından Lance sitesinin haberine göre kaleci Cassio ile anlaşmaya varan Beşiktaş, kulübü Corinthians ile de el sıkıştı.
 

 

Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'dan tek şartı

 
 
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, resmi imza için bu hafta sonu Rumen teknik adımın yanına gidiyor. Prensipte Trabzonspor'a "evet" diyen Lucescu'nun en büyük şartı ise oğlu Razvan Lucescu ile ilgili.
 
Teknik direktör olan oğlunun ligin ikinci yarısında takımı çalıştırmasını isteyen Mircea Lucescu, göreve ise gelecek sezon itibariyle gelebileceğini belirtti. Böylelikle beş aylık bu dönemde Razvan Lucescu, Trabzonspor ile ilgili bilgi sahibi olup, babası için takımı hazırlayacak ve eksikleri belirleyecek. Yeni sezonda da Mircea Lucescu bildiği ve altyapısı hazırlanmış bir takıma gelecek. 
 
 

 

Galatasaray'da Mustafa Denizli tek patron

 
 
Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu'nun gidişinden sonra aldığı teklifi "Tek patron olurum ve işime kimseyi karıştırmam" şartıyla kabul etmişti.
 
Deneyimli teknik adamın takımın başına geçmesinin ardından ise Futbol Direktörü Cenk Ergün, ikinci planda kaldı. Önceki dönemlerde gerek transferler gerekse de idari konular olsun aktif görev alan, teknik heyet ve yönetimle iletişimi sağlayan Ergün artık geri planda. 
 
 

 

Onur Kıvrak Trabzonspor'dan ne kadar kazanacak?

 
Trabzonspor, takım kaptanı Onur Kıvrak'ın sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak 2020 yılına kadar sözleşme yeniledi. Başarılı kaleci yönetimin "feda" talebine de olumlu yanıt verdi ve yıllık ücretinde indirime gitti. 
 
Trabzonspor tecrübeli file bekçisi Onur Kıvrak'ın sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı. Onur Kıvrak ne kadar kazanacak?
 
 

Galatasaray, Harmeet Singh'i mi transfer edecek? Harmeet Singh kimdir?

 
Süper Lig'in 2. yarısında daha iddialı bir kadroyla şampiyonluğa ortak olmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor.
 
Norveç basınında çıkan habere göre, Molde ile sözleşmesi biten Harmeet Singh'in Galatasaray'ın yeni oyuncusu olabileceği konuşuluyor. Haberde orta sahanın ortasında görev yapan Harmeet Singh'in İskandinavya ve Rusya'dan farklı kulüplerin teklifi olsa da en karlı sözleşmeyi seçeceği bilgisi yer aldı.
 

 

Tolga Zengin, kaleci transferi için ne düşünüyor?

 
 
Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile oynadığı karşılaşmada yediği hatalı goller sonrası büyük eleştiriler alan Tolga Zengin suskunluğunu bozdu. 
 
Lig TV'ye konuşan Tolga Zengin, "Kaleci arayışları canımı sıkmıyor. Hiçbir sorun yok. Alınabilir, ben her şeyden önce kulübümü düşünen bir insanım. Yeni kaleci gelir, kim hak ederse o oynar. İlk defa yabancı bir kaleci ile çalışmayacağım. Kaleci sorunu ligin başında da vardı şimdi de var" dedi.
 

UEFA'nın belirlediği en iyi takımda kimler var?
 

 
UEFA tarafından belirlenen ve  merakla beklenen yılın 11'i belli oldu.
 
2001 yılından bu yana oylamayla belirlenen yılın 11'inde Barcelona'dan 5 oyuncu yer aldı.
 

 

Fenerbahçe, transferde ne durumda?

 
Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.


Galatasaray'ın Leandro Damiao transferi

 
Galatasaray'ın hedefindeki Leandro Damiao'nun yılan hikayesine dönen serbest kalma durumunda flaş bir gelişme daha yaşandı.
 
Brezilya basınından Super Esportes'in haberine göre geçtiğimiz günlerde Leandro Damiao'nun serbest kalma hakkını engelleyen mahkeme kararı, yapılan itiraz sonucu bir kez daha bozuldu.
 
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!