comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'dan tek şartı

08 Ocak 2016, Cuma 10:20
Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'dan tek şartı

Trabzonspor'da Mircea Lucescu için geri sayım sürüyor.

FutbolArena Özel - Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, resmi imza için bu hafta sonu Rumen teknik adımın yanına gidiyor. Prensipte Trabzonspor'a "evet" diyen Lucescu'nun en büyük şartı ise oğlu Razvan Lucescu ile ilgili.

Mircea Lucescu, Trabzonspor ile anlaştı mı?


Teknik direktör olan oğlunun ligin ikinci yarısında takımı çalıştırmasını isteyen Mircea Lucescu, göreve ise gelecek sezon itibariyle gelebileceğini belirtti. Böylelikle beş aylık bu dönemde Razvan Lucescu, Trabzonspor ile ilgili bilgi sahibi olup, babası için takımı hazırlayacak ve eksikleri belirleyecek. Yeni sezonda da Mircea Lucescu bildiği ve altyapısı hazırlanmış bir takıma gelecek. 
 

Mircea Lucescu'nun yerine Razvan Lucescu


Lucescu'nun ikinci planı ise biraz daha uzun vadeyi kapsıyor. Yaşının ilerlediğini ve maksimum iki yıl daha bu tempoyu kaldırabileceğini belirten Lucescu, iki sezon sonra teknik direktörlüğü bırakıp koordinatör ya da genel direktör olmak istiyor. Takımın teknik direktörlüğünü ise oğlu Razvan'a bırakmayı istiyor. 
 
Yönetim sıcak bakıyor
 
Bordo mavili yönetim şu an için bu öneriye " tamam " demese de Lucescu'yu takımın başına getirmek için bu teklife sıcak bakıyor. 
 

Razvan Lucescu kimdir?


46 yaşındaki teknik adam, 2003 yılında noktaladığı kalecilik kariyerinin ardından teknik adamlığa başladı. Romanya'da Braşov, Rapid Bükreş, Petrolul takımlarının yanısıra Katar'ın El Jaish ve Yunanistan'nın Xanthi takımlarını çalıştırdı. 2009-11 arasında ise Romanya Milli Takımı teknik direktörlüğünü üstlendi. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!