comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 8 Ocak Cuma

08 Ocak 2016, Cuma 16:23
Fenerbahçe transfer haberleri - 8 Ocak Cuma

Fenerbahçe ile igili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.

Fenerbahçe transfer yapmalı mı?

 
Son yıllar devre arasında kadrosunu güçlendirmeyen Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın zaman zaman transfer imasında bulunmasına rağmen yönetim somut bir isim için görüşme yapmadı.
 
FutbolArena'nın resmi twitter adresinde Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde transfer yapmasının gerekli olup olmadığını sorduk.
 

Fenerbahçe transferde ne durumda? Fenerbahçe transferde kimlerle görüşüyor?


Süper Lig'in ilk yarısını 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, transferdeki sessizliğini sürdürüyor.
 
Son 3 sezondur ara transfer dönemini sakin geçiren Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının sürdüğü ancak takıma takviye yapma konusunda yönetimin bir fırsat transferi kolladığı konuşuluyor.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın sezon içerisinde forvetteki sayısal eksikliğin olduğunu belirterek transfer sinyali vermişti. Fenerbahçe yönetimi ise transfer için aceleci davranmıyor. Sarı-Lacivertlilerin, transfer döneminde suskunluğunu transferin son günlerinde bozacağı iddia ediliyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!