comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira formayı onlara verecek

02 Ocak 2016, Cumartesi 10:40
Vitor Pereira formayı onlara verecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ligin ikinci yarısında oyunu çift yönlü oynayabilen isimleri tercih edeceği ifade edildi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ilk yarıda oynattığı defansif futbol otoriteler tarafından eleştirilmişti. Portekizli hoca bu nedenle ligin ikinci yarısında daha ofansif bir kadro kurmayı düşünüyor.

Vitor Pereira sorunu belirledi
Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Ligin ilk yarısında savunmacı bir görüntü veren Fenerbahçe hücum oyununda şampiyonluk yarışındaki diğer rakiplerinin gerisinde kalmıştı. Takım pozisyon üretmekte sıkıntı çekerken teknik direktör Pereira bu sorunun kaynağını orta saha olarak belirledi.
 
Portekizli çalıştırıcı bu bölgede görev alan oyunculardan savunma anlamında memnun olsa da hücumdaki etkinliklerini artırmalarını istiyor. Pereira bu doğrultuda 4 Ocak'ta başlayacak hazırlık kampında orta saha elemanlar için hücum ağırlıklı bir çalışma programı hazırladı.
 
Bu programa en iyi yanıt veren ve savunmanın yanına hücum kimliğini de ekleyen futbolcular ikinci yarıya avantajlı girecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!