comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de transfer için kritik gün

02 Ocak 2016, Cumartesi 10:33
Fenerbahçe'de transfer için kritik gün

Fenerbahçe'de ara transferde yapılacak takviyeler ve sözleşmeleri biten oyuncularla ilgili kritik bir toplantı yapılacak. 

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Süper Lig'in ilk yarısını Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları ve sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan futbolcuların durumuyla ilgili kritik bir toplantı yapılacak.

Fenerbahçe transfer yapacak mı?


Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Teknik direktör Vitor Pereira'nın bıraktığı rapor doğrultusunda 10 numaraya ve forvete yapılacak transfer için mali kaynak ve oluşan şartlar masaya yatırılacak. Ancak toplantıda ana gündemi Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın biten sözleşmeleri olacak.

Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül transfer olacak mı?
 

3 oyuncunun da Avrupa Şampiyonası'na gidecek olmasından dolayı oluşabilecek sıkıntıları gidermek için erken sözleşme yapılması gündeme gelmişti. Şu ana kadar oyuncuların menajerleriyle bağlantıya geçilmedi. Yönetim bu konuda okeyi verirse devre arası bu 3 oyuncunun da biten sözleşmeleri uzatılacak. Pereira'nın geniş raporunda 3 isim için de onay çıktı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!