comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pereira teşhisi koydu, neşteri vuracak!

01 Ocak 2016, Cuma 11:20
Pereira teşhisi koydu, neşteri vuracak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira sezonun ilk yarısının değerlendirmesini yaptı ve ikinci yarı için planını hazırladı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de ikinci yarının hazırlıkları 4 Ocak'ta başlayacak. Sarı lacivertli ekibin çalıştırıcısı Vitor Pereira takımın eksiklerini belirledi. Portekizli hoca kamp çalışmalarında buna göre bir yol izleyecek.

Fenerbahçe'nin eksikleri neler?


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe'de 4 Ocak'ta açılacak ikinci yarıyla birlikte artık antrenmanlarda eksik görülen noktalara ağırlık verilecek.
İşte teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu ve ikinci yarıyla birlikte müdahale edilecek noktalar:

1- Takımın pas hızı yeteri kadar yüksek değil. Özellikle hücuma geçiş noktalarındaki pas bağlantılarının hızlandırılması sağlanacak.
2- Takım yeteri kadar gol pozisyonu buluyor ancak skor üretmede sıkıntı yaşıyor. Son vuruş konusunda çalışmalar yapılacak.
3- Duran toplardan yenen gol oranı hayli yüksek. Bunun en büyük sebebi olarak alan savunmasındaki eksikler görülüyor. Bu eksiklerin giderilmesi için daha fazla duran top çalışması antrenman programlarına dahil edilecek.
4- Orta alan oyuncularının ceza sahasına girme sayısı, pozisyona girme sayısı, gol/asist sayısı gibi istatistiklerde zayıf kaldığı gözleniyor. Bu bölgede üretkenliğin artması için bu oyunculara özel programlar uygulanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!