comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira, Markovic'i istiyor

30 Aralık 2015, Çarşamba 13:51
Vitor Pereira, Markovic'i istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Markovic'in bonservisinin alınmasını talep ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira gelecek yılın kadrosu için şimdiden çalışmalara başladı. Genç teknik adamın yönetimden ilk isteği ise Lazar Markovic'in bonservisinin alınması.

Fenerbahçe, Markovic'in bonservisini alacak mı?


Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yaz döneminin son dakika bombası Lazar Markovic'in şu ana kadar beklentileri karşılaması, teknik direktör Vitor Pereira'yı harekete geçirdi.
 
Portekizli hoca, 1 yıllığına Liverpool'dan kiraladıkları Sırp yıldızın bonservisiyle alınması yönünde sarı-lacivertli yönetime rapor sundu.
 
Bu planın yaza kalmadan hayata geçirilmesinin oyuncunun ikinci yarıdaki performansına olumlu katkı yapacağını düşünen genç çalıştırıcının bu talebi İngiliz temsilcisinin bonserviste kolaylık sağlaması halinde resmiyete dökülecek.
 
İlk başlarda Türkiye macerasına ‘Geçiş süreci' gözüyle baksa da daha sonra İstanbul aşığı haline gelen 21 yaşındaki oyuncu, taraftarın ilgisinden ve takımın coşkusundan çok memnun. Bu yüzden yola F.Bahçe'yle devam etmeye sıcak baksa da transferin önündeki en büyük engel Liverpool menajeri Jurgen Klopp olarak görünüyor. 
 

Lazar Markovic'in opsiyonu var mı?

 
Markovic'in F.Bahçe'ye kiralanmasından sonra yolu İngiltere'ye düşen Alman çalıştırıcı, onun takıma dönüşünü bekliyor. Oyuncusunu sık sık takip ettiği bilinen Klopp'un, iki kulübün her konuda anlaşması halinde transfere onay vereceği öne sürüldü.
 
Liverpoo, Benfica'dan 25 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı futbolcuyu F.Bahçe'ye kiralarken kontrata ‘satın alma opsiyonu F.Bahçe'dedir' maddesinin konulmasına izin vermemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!