comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira: 'Tek düşüncemiz galibiyet'

09 Aralık 2015, Çarşamba 14:38
Vitor Pereira: 'Tek düşüncemiz galibiyet'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve kaleci Fabiano basın mensuplarının karşısına geçti.

FutbolArena - Avrupa Ligi'nde Celtic ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile Fabiano basın toplantısı düzenledi.

Vitor Pereira'nın açıklamaları;
"Yarın alacağımız galibiyet bize liderliği getirebilir. Lider çıkmak son derece önemli. Sahadaki tek düşüncemiz galibiyet. Celtic zorlu bir rakip. Puan tablosundaki durum aldatıcı olmasın. Kendimize güvenerek sahaya çıkacağız. Takım olarak son dönemde iyi durumdayız.

İlk Molde maçıncan bu yana kadar çalışmalarımızı sürdürdük. Oyun modelini oturtabilmek için zamana ihtiyaç duyulur. Daha agresif daha kaliteli ve daha dinamik bir takım haline geldik. Kendi oyunumuzu oturtmaya başladık. Yarın kendi kimliğini oturtan daha iyi bir takım olduğumuzu Celtic karşısında ispatlamak istiyoruz.

Bu grubun ne kadar mücadeleci bir grup olduğu ispatlandı. Yarın dengeli bir karşılaşma olacak. Celtic küçük hataların bedelini ağır ödedi. Bir anlık hatayla Ajax maçını kaybettiler. Molde herkese karşı ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu gösterdi ve şu an lider konumdalar. Celtic ile oynanan ilk maçta maçın kontrolünü kaybettiğimiz anda 2 gol gördük. Sonra toparlandık. Yarın yıllardan beri tanıdığımız bir Celtic izleyeceğiz. Kendi onurları ve kaliteleri için sahaya çıkacaklar. 

Bu akşam bir antrenman daha yapacağız. Antrenman sonrası kimin kadroda olup olmayacağına karar vereceğiz. Yarın kaliteli ve mücadeleci bir ilk 11 olacak. İsimlerden bağımsız bir 11 kuracağız. Van Persie'nin ciddi bir sakatlığı yok ancak yarına hazır olur mu bilemiyorum."



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!